Taggigt värre!

144 12 33
                                    

Hello!

Det är kul för det är inte ofta man får skriva i en bok som är färdig men eftersom jag inte har nån rantbook eller mindbook så är det väl bättre att ha ett extra kapitel i den här boken eftersom det är dens förtjänst.

Jag har nämligen en rolig sak på g!

Jag har blitt taggad att göra en typ årsrecension av mitt bokår 2019.

Dessutom kommer det ge författare på wattpad lite välförtjänt publicitet. Och det kan jag ju såklart inte säga nej till!! 😀😉

Jag tänker slå på stort så därför finns en väldigt rolig och faktiskt väldigt passande låt i fliken där uppe. Som får hylla dessa böcker istället för mormonernas bok hehe.

För här är det stjärnglans! 🌟

Aj!

Vem taggade mej?

Jo den förmodligen gladaste ankan jag känner, GladaAnkan. Som skrev att En sista sommar var både en av de bästa böckerna hon läst iår och den mest överraskande. Vilket ju är bra - för att inte säga väldigt bra - för det betyder ju att den har många plot twists 😄😉

Alltså TUSEN TACK!!! Jag känner mej hedrad. Verkligen. Det känns lite magiskt. Blev så förvånad och glad när jag såg taggen, för det är verkligen inte ofta jag blir taggad.

Och jag är inte den som gärna sänker skepp så jag tänker låta skeppet segla vidare. (kanske liiite för att jag är liiite rädd för vatten hehe 😛)

Då drar vi igång då! :)

Mitt bokår 2019

Inte bättre än andra år direkt men några guldklimpar finns det.

Vilken/vilka är den bästa bok du läst under 2019?

Jag tänkte först att den här frågan var omöjlig att svara på för jag har läst så många riktigt bra böcker i år. Men det var innan jag tänkte till och höjde ribban. Ganska rejält.

För let's face it, en riktigt bra bok berör en. En som får en att vilja krypa in i pärmen, telefonen och sidorna och komma ut i världen på andra sidan.

Och det är få böcker som har fått mig att börja gråta (filmer e däremot en annan sak) och känna att jag saknar karaktärerna så mycket att jag önskar att de var mina bästa vänner.

Men det finns några.

Över gränsen av hellobeastie.

Det är sinnessjukt hur bra den här boken är! Snygga ordval, vansinnigt rolig och grym story. Jag har verkligen en glasklar bild av karaktärerna framför mig och det är så häftigt!

Eld och blod av aria9510.

Precis som i Över gränsen så fängslade karaktärerna mej totalt. Allting med de verkade så spännande, intressant och äkta. Definitivt nått du borde läsa då man också får lära sig om forntiden och gamla Egypten :)

Everything, everything av Nicola Yoon. Den här finns förmodligen i närmsta bibliotek nära dej. En mycket speciell bok som jag verkligen rekommenderar. Om en tjej som har levt hela sitt liv på sitt rum för att hon är dödligt sjuk. Eller allergisk.

En sida i boken var helt svart till exempel - det fanns mer bus som man oftast inte hittar i böcker - och det passade in. Jag menar that's something!

En Sista Sommar (🇸🇪) (Färdigskriven)Where stories live. Discover now