Chapter one

32 0 0
                                    

"Ahoj sègra budu jezdit" řekl Juss a dal mi pusu na tvar. Naposledy jsem ho obejmula a pak jsem se vydala do letadla. Bracha mi chtěl dat soukromé ale já nechci chci žít jako obyčejný člověk už stačí ze mi bratr půjčí vilu a auto.

Vylezu a nadechnu se Londýnského vzduchu, jestli se ptáte proč zrovna Londýn tak to protože to tu miluju byla jsem tu nejméně dvacetkrát a proste se mi tu líbí.

První jsem si došla pro kufr a pak sla před letiště kde na mě čekalo auto kterým tu bracha vždy jezdí. Docela se divím ze mi ho půjčil je to jeho miláček.

Vlezla jsem do auta a nastartovala. Někdo mi najednou začal volat Aaa Aliyh Shawnova sestra, vlastně bych měla říci celkem podstatnou věc já chodim se Shawnem Mendesem už 4 měsíce a moc se milujeme on je tak romantický sice mě dnes nebyl doprovodit na letiště ale to jen proto ze měl pohovor "ahoj Ali" řekla jsem " ahoj hele bracha řekl ať ti zavolám ze ti zavolá zítra" řekla a já posmutnela " dobře" řekla jsem "a jak se tam vlastně mas " zeptala se a usmala je to moc dobra švagrova "Oh tak teď jedu do vily takže ještě nevím" řekla jsem "aha hele tak pak zavolame já už musim du ven se Sebastianem a doufejme ze mi už konečně vyzná lásku" řekla já jsem ji poprala hodně štěstí a rozloučily jsme se.

TAKŽE MOJE PRVNÍ FANFIKCE NA TOMHLE ÚCTĚ DOUFÁM ZE SE BUDE LÍBIT BUDU SE SNAŽIT ABY VYCHÁZELI DÍLY KAŽDÝ DEN ALE NEBUDU NIC SLIBOVAT, PROTOŽE TEĎ BUDE LEDEN BUDOU SE OPRAVOVAT ZNÁMKY A TAK.

PREJI VÁM KRÁSNÝ ROK 2020 A HEZKOU ZIMU.

                                                  Vaše barunka❤️

Part of life [h.s]Where stories live. Discover now