Kaviareň

5 1 0
                                    

Sarah " Ale to nieje všetko lebo som zistila že predo mnou si to pozerali Rusi. Takže máme vyhlásenú vojnu. Musíme si dávať veľký pozor. Posilníme ochranku, keďže si Mário skoro slávna tak budeš mať za sebou aj ochranku dám ti asi dvoch. No a teraz choďte aby to nebolo príliš podozrivé.

Zavreli sme dvere a rýchlo odpochodovali preč.
"Em čo keby že ideme do kaviarne a budeme pozorovať ľudí a možno niekoho objavíme ?" Nič nepovedala iba pokývala hlavou na súhlas. V tichu sme sa každá utápala vo svojích myšlienkach ako to teraz bude, čo bude najlepšie, čo sa stane ak urobíme chybu, ako to bude vyzerať ?
Ani som si neuvedomila a už sme sedeli v kaviarni.

"Čo si dáte?"

"Ja si dám jedno karamelové latte. A ja tiež." Ozvala sa Em.

Em "Mário čo teraz budeme robiť ja už na to nemám síl prepáč ale už mám toho dosť chcela by som po tomto skončiť."

Ja "Čože sňať má v tom nenecháš sama, sama vieš že to je horšie keď si sama a nemať žiadne posili."

Em "Nie ti ma nechápeš ja chcem už nadobro skončiť už nechcem byť špiónkou, a žiť neustále v strachu. Už nie už nevládzem a ani nechcem. Prepáč veľmi ma to mrzí."

Ja "Môžme sa dohodnúť že túto misiu dokončíme a môžeš ísť ? Prosím."

Bolo mi z toho smutno, teraz ma chce v tom nechať. Nechápem čo to do nej vošlo. Sľúbili sme si že sa nikdy neopustíme a ona hneď keď je väčší problém z Rusmi tak uteká. Ako chápem prečo sa boji minulosť nieje možné zmeniť a čo, nechať to tak a ísť ďalej. Medzitým nám servírka doniesla naše kávy.

Ja " Pozri je mi ľúto tvojej prababičky ale moja chyba to nieje a vieš že to misia, prosím neodchádzaj kto ma bude rozveseľovať keď mi bude smutno ? Môžme to nechať tak, ale budeme sa o tom baviť až po misii potom ťa nechám tak pokiaľ to budeš chcieť ešte a dúfam že sa tvoj názor zmení."
Pokývala hlavou a súhlasila. V pohári som videla muža ktorý sa správal divne ale zároveň bol sexi. Vyzeralo to ako keby si nás obzeral a zisťoval informácie o nás.

Ja " Em pozri sa za mňa je tam dosť pekný muž ale niečo mi na ňom nesedí. Ktorá ho ide zviesť ? "

Hneď ako som to povedala sa Em rozžiarili oči. Rýchlo sa upravila, postavila a išla k nemu zo zvodným ktorom aj úsmevom. Nepočula som ich ale vedela som že to ide dobre keďže má zobrala po asi dvadsiatich minútach a povedala že vybrané. Em sa celú cestu domov usmievala a noc nepovedal hoci som sa pokúšala ale nič nevyšlo. Celkom ma odignorovala. Ale ok možno mi to povie inokedy.













Prepáčte že sa neozývam a nepíšem. Mám vás rada. Dúfam že sa vám kapitola páčila.❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Špionka (Upravuje sa, Prepisuje sa)Where stories live. Discover now