Cesta na stanicu

10 2 0
                                    

Mami idem s Em von prídem tak okolo deviatej.

Ok. Ale žiaden alkohol.

Jasné.

Tom a ja
Tom si doma potrebujeme s Em odviezť na stanicu, môžeš ?
Áno ?
Ok o 15 minút ťa čakame vonku.
Dobre, ponáhľaj sa.

Em a ja
Em poď ku mne ideme na stanicu.
Ok.
O 5 minút som tam.
Tom nás odvezie.

S Em práve ideme ku stanici. Veľmi sa teším lebo na stanici máme tajnú základňu. Nasadneme do auta a Tom v tom
" Prečo idete na stanicu vozím vás tam pomalý každý týždeň v iný deň, a vždy pre vás prídem tak okolo pol deviatej. To nemôže po vás prísť niekto iný ja mám tiež svoje plány. A na čo tam vlastne idete, sledoval som vás a ani ste nenasadli na žiaden vlak a ste si nekúpili žiaden lístok. Prečo tam chodíte hmm ?!" Myslím že teraz bol naozaj nahnevaný ale nemohli sme mu nič povedať iba ak by to chcela šéfka a to nám nedovolí. Tom prázdno buchol do volantu a to ma vyviedlo z myšlienok ktoré sa mi vyrú hlavou. 
"Tom čo sme ti povedali že sa máš prestať pýtať, lebo to je nebezpečné skús nás pochopiť aspoň raz. Spravíš to prenáša a necháš to tak  ? Prosím ?"  "Ok" No a bolo, to bola naša celá cesta každý týždeň na stanicu a zo stanici. Stále dookola mu to vysvetľovať a keď že sa náhodou preriekneme tak sme mu museli vymazať pamäť. Bolo to ťažké takto skrívať  túto celú špionáž. Tom "Tak a vystupovať dievčatá a prajem peknú jazdu vlakom tam a späť."
Obidve naraz sme odpovedali "Ahoj a ďakujem".
Em "Úf to bola cesta, nechápem prečo nemôžme používať svoje autá veď to nieje nič zlé sme 16- ročné dievčatá a vieme šoférovať auto a trochu lietadlo no. Nemyslíš si Mário že by sme mohli aspoň tak pre zábavu alebo si kúpiť nové auto a bude na nás napísané. Páni to je nápad, no nie som to ja skvelá ? Čo nemyslíš ?!"
Ja " Vieš že to nemá žiaden zmysel však ? Iba seba tým oklameme a to je všetko nemôžme sa ani nikomu ukázať a hlavne ne teraz keď je naša misia taká náročná. Takže to spravíme takto necháme to tak a keď nájdeme toho učiteľa tak potom. A teraz rýchlo lebo už meškáme. A stojíme v strede cesty."

Špionka (Upravuje sa, Prepisuje sa)Where stories live. Discover now