14.rész

687 23 0
                                    

Úgy érzem hogy a levegő csak úgy szikrázik közöttünk. Már itthon vagyunk és épp valami kaját csinálok, miközben Daniel égető tekintete minden mozdulatomat figyeli. Úgy néz ki ,mint aki mindjárt nekem ront, és leteper a földre. Elképzelve a jelenetet felnevetek.

- Mi olyan vicces Sam?- húzza fel a szemöldökét.

-Semmi, semmi csak képzelődtem.- legyintek eggyet.

-Ha azt tudnád, hogy én min képzelődök.- mondja egy pimasz mosoly kiséretében, én meg erre elvörösödök és ő természetesen elkezd rajtam röhögni.

-Haha nagyon vicces.-vágok hozzá egy konyharuhát.

-Aúú!- mondja tettetett fájdalommal. -Fogadjunk!

-Miben?- nézek rá kíváncsian.

-Abban, hogy aki több spagettit bír megenni, annak lehet egy kívánsága a másiktól.

-És te mit kívánnál?- kérdezem tőle.

-Majd megtudod, miután nyertem.- mondja pimaszul.

-Ennyire biztos vagy a győzelmedben? Tudod én sokat bírok enni lány létemre.- nevetek neki.

-Ahhoz úgysem lesz elég, hogy nyerj.

-Eléggé magabiztosak lettünk nem gondolod?- húzom fel a szemöldököm.

-A nyereményért mindent.- mondja teljesen komolyan, miközben végig a szemembe néz.

Elkészültem a spagettivel, Daniel közben megterített számunkra az asztalnál. Leültünk egymással szemben és elkezdtünk enni. Mindig ugyanannyi adagot szedtünk aztán ha mindketten megedtük, jött a kövi kör. Az elején egész jól ment, de egyre inkább nehezemre esett megenni a következő falatot, míg Daniel ugyanúgy tömte magába, mint az elején.

-Na jó én ezt nem bírom tovább, feladtam!- emelem égnek a kezeim, s miközben megyek a kanapéhoz, hogy tévét nézzek Daniel diadalittas vigyorral néz rám.

Látom, hogy Daniel elmosogatja utánunk a dolgokat. De aranyos! Elmerülve nézem a filmet amit bekapcsoltam, s egyszer csak érzem hogy besüpped a kanapé. Oldalra nézek és látom, hogy Daniel mászik felém. Hátradönt a kanapén és elkezd puszilgatni a ruhámon keresztül.

-Mit csinálsz Daniel?- kérdezem szenvedélyesen.

-Jöttem a kívánságomért.- mondja, miközben végig puszilgat a hasamtól a nyakamig.

-ÉS mi lenne az?

-Emeljük egy szinttel feljebb a kapcsolatunkat.- leheli a fülembe.

-Pontosan mekkora szinttel?- kérdezem kicsit félve, mert én még nem érzem késznek magam arra.... Daniel felemeli a fejét és mintha olvasna a fejemben, mert megnyugtat.

-Nyugi nem a szexre gondoltam. Szimplán csak annyira, hogy aludjunk fehérneműben, meg előtte még befejezném azt amit most elkezdtem.- hangosan kifújom a levegőt, mivel megnyugodtam és ez igazából nekem se lenne ellenemre. Ezen Daniel természetesen megint nevet én meg mérgemben beleboxolok a mellkasába.

-Na gyere hercegnőm ezt inkább fennt folytassuk- s lemászik rólam majd fel kap menyasszonyi pózban az ölébe. A meglepetéstől sikkantok egy picit, majd együtt kacagunk miközben visz felfele a lépcsőn.

Lassan lefektet az ágyra, majd rám mászik. Újra elkezd csókolgatni, és bebúj a fölsőm alá, de ekkor megtorpan.

-Mik ezek a foltok rajtad?- mondja feszülten miközben felül és a tekintetemet fürkészi. Nekem végig futnak a nemrég történt emlékek a fejemen és hát teljesen lefagytam.

-Mik ezek a foltok rajtad?- ismétli meg magát kimérten. Egyszerűen nem tudom, hogy mit mondjak, erre felültet és lehúzza a felsőt rólam, ezzel láthatóvá téve a felsőtestemen lévő sérüléseimet. Elszörnyedve nézi a sebeket és maga elé suttogja:

-Rachel volt?- kétségbeesetten nézek rá, látom, hogy teljesen ki van akadva, a szobámban mászkál fel-alá az izmai teljesen megfeszülnek. Tudom nem kell választ adnom, mert úgy is tudja, hogy ő volt. Lemászok az ágyról, megfogom a két kezét és a szemébe nézek. A szeme könnyes és akadozva mondja nekem:

-Az én hibám. Miattam csinálta ezt veled.

- Ne mondj ilyeneket, természetesen ez nem a te hibád- mondom neki miközben egy két könnycsepp lefolyik az arcomon.

-De mi lett volna ha valami súlyosabb is történik veled? És ahogy nézem így is rengeteg fájdalmat éltél át.- mondja miközben az arcomat a kezében foglya s ujjával a könnyeimet törölgeti.

-De ezt ne mondd el senkinek, ezt nem tudhatja meg senki.- kétségbeesetten nézek rá.

-Rendben.- mondja, de látom rajta, hogy most nem akar emiatt veszekedni, de később biztos fog valamit csinálni. - Feküdj le az ágyra csinálok neked egy habfürdőt.- s ad még egy utolsó puszit a fejem búbjára majd elindul a fürdőbe. Leülök az ágyra és csak nézek magam elé. Nem igaz, hogy így elcsesztem a hangulatot. Márpedig én akkor is teljesítem most Daniel kívánságát. Sőt talán kicsit többet is. Felpattantam az ágyról letoltam a nadrágom ezzel az ott lévő foltok is előbújtak, de már úgy is mindegy és fehérneműben megálltam a fürdő ajtóban.

-Fürödj velem!- jelentem ki magabiztosan. Daniel meglepetten hátrafordúl.

-De most

-Semmi de!- mondom miközben a mutatóujjammat a szájához teszem, ezzel beléfojtva a szót.- Szarul érezném magam amiatt, hogyha miattam nem teljesülne a kívánságod. -látom, hogy nem fog ellenkezni, ezért lassan a pólója aljához nyúlok, majd lehúzom róla és a hasát kezdem vizslatni. Eddig ő a sebeimet nézte rajtam, de most tekintetével ő is engem mér végig, majd a szememnél megállapodik és leveszi a nadrágját is. Na itt jön az a pont, hogy kicsit elbizonytalanodtam. Ezt ő is észre veszi,és a hátamat cirógatja megnyugtatás képpen. Kezével eljut a meltartóm kapcsolójáig, majd ott megáll és rám néz engedélyre várva. Bólintok egy aprót, s szétkapcsolja és lehámozza rólam. Kezébe veszi a mellemet és maszírozza majd elkezdi csókolgatni. Nagyon jó érzés, pár apró nyögés is elhadja a számat. Aztán kezével újra lejjebb halad és eljut a bugyimig. Szépen lefejti rólam ezt a ruhadarabot is, így én már anyaszült meztelenül állok előtte. Picit hátrébb lép és teljesen végigmér. Fogadjunk, hogy soha nem vörösödtem el még annyira, mint most. Amikor szemét újra az enyémbe forrasztja, akkor megjelenik a nagyon szexi féloldalas mosolya.

-Most te jössz.- csak ennyit mond, és közelebb lép hozzám és mintha érezné, hogy nekem nincs ennyi bátorságom, megfogja a kezemet, és lassan a boxeréhez vezeti, de közben a kockás hasán is végig simít.- Innentől már neked kell megcsinálnod.- suttogja a szemembe. Én félve, de elindulok és letolom a boxerét. Kicsit lehet hülyén néztem ki, ahogy bámultam Daniel péniszét, de most végre nem nevetett ki. Megfogta a kezem és bemászott a kádba, majd hátracsúszott az egyik oldalra. Én bemásztam vele szembe, kényelmesen elhelyezkedtem, s csak néztük egymást. Majd hirtelen felindulásból egy kis vizet fröcsköltem Daniel arcába és elkezdtem kacagni.

- Még, hogy szarul érzed magad, ha elrontod a hangulatot -mondja nevetve, és megfogja a kezem és megfordít, majd közelebb húz magához. A hátamat a mellkasának döntöm, kezeivel átkarol és ajkaival a nyakam kényezteti.

-Ha több ilyenben lesz részem esküszöm, hogy várni fogom azt, hogy mikor mennek el a szüleim a munka miatt.- jegyzem meg viccesen.

-Hát még én.- dörmögi a nyakamba.

Lehet, hogy nem kéne ilyen gyorsan haladnunk, de a következő határt még biztos nem fogom egy darabig átlépni. Csak azt remélem, hogy Daniel is tud várni.





Kelletlen szerelemWhere stories live. Discover now