1.rész- Utálom a fiúkat!

1.8K 25 0
                                    

   Samantha Carter vagyok, a barátaimnak Sam. Ja igaz is csak egy barátnőm van, mégpedig Rachel Amber. Mellesleg imádja a fiúkat. Lehet színész, énekes, modell, vagy az iskolából egy srác. Én vele ellentétben ki nem állhatom őket! Az egész ott kezdődhetett el, hogy az oviban az egyik gyerek, Jamie meghúzta a hajam és rusnya boszorkának hívott. Kicsit talán megértem, mert egy szénakazal volt akkoriban a fejemen, de ez is mutatja hogy milyenek a fiúk. A gyűlöletem gyökerei még jobban szétterjedtek, amikor alsóban Ashton a nagyszüleim halála után azt mondta, hogy most sokkal jobb nekik, mert nem fog a nyakukon lógni egy ilyen kis féreg. Majd arcon köpött. Ugye milyen kegyetlenek a gyerekek? De leginkább a fiúk. Mire 5.-be kerültünk tök egyedül voltam.
   Majd átkerült a sulinkba egy lány. Na ő volt Rachel. Szőke hosszú haj, ragyogó jégkék szemek, mosolygós arc, és remek stílus.- ugye az ötödikesek  szemében- Mindenki vele akart barátkozni, de ő csak velem szeretett volna lenni. Azalatt  a négy év alatt volt szerencsém kiismerni Rachel Ambert. Megtudtam mennyire imádja a fiúkat, ő meg azt, hogy én mennyire utálom őket. Engem nem zavart az áradozása, de nem is veszélyeztettem a helyzetét a fiúk körében,ezért remekül kijöttünk. Cserébe én nem voltam egyedül és mindent együtt csináltunk a filmnézéstől kezdve az ,,éjszaka az erdőben, egy zseblámpával'' kalandokig. Lehet megint meg kéne csinálnunk....

-Sam. Saaam! Figyelsz te rám egyáltalán?- és akkor visszarántott a valóságba Rachel.-Az elmúlt öt percben hallottál valamit abból amit mondtam?

-Ööö... bocsi. Elvesztem a gondolataimban.

-Ez rád vall.- nevetett megenyhülve- Akkor a kedvedért mégegyszer elmondom: Chris (az osztálytársunk) legjobb barátja Daniel Ross....és tudod,  hogy ki ő?- itt drámai hatásszünet következett- Az évfolyam legmenőbb és legszexibb sráca akiért még a felsőbb éves lányok is rajonganak és van egy fanklubb, aminek mostantól én is büszke tagja lehetek!!!!

-Hurrá!!!- mondtam ''extra nagy'' lelkesedéssel miközben felemeltem a kezem. De nem bírtam sokáig és kitört belőlem a nevetés.

-Naa annyira nem gáz..és amúgy is, ha meglátod fogadok, hogy te is el fogsz ájulni tőle,de már előtte figyelmeztetlek nehogy lecsapj rá! Ő már foglalt,de a részleteket majd mesélem.

-Egy. Nincs sok esély rá. Kettő akkor már a második dolog biztos nem következik be és három nem annyira érdekelnek a részletek, végül négy: Nem órára kéne mennünk?

-Úgy utálom amikor hirtelen témát váltasz! De nem úszod meg! Útközben még mesélek róla.

Kelletlen szerelemWhere stories live. Discover now