6.rész- Daniel szemszögéből

874 24 0
                                    

    Érdekes lány ez a Samantha....megtetszett nekem. Először is nem volt olyan távolságtartó, mint a többi lány, és volt humora, meg az is, hogy olyan ügyetlen volt a suliban és amikor zavarban volt akkor is nagyon aranyos volt. A hullámos haja láttán kéztetést érzek rá, hogy beletúrjak, meg a szemei olyanok, mint az ékkövek, el lehet veszni benne. Az alakja pont az ízlésem és az arcán elszórt szeplők varázslatosabbá teszik.

      Hé haver figyelsz te egyáltalán rám?- Chris zavarta meg a gondolatmenetem.- Min jár az eszed?

-Hát van egy lány...- kezdtem bele.

-Na ez már rosszul kezdődik. Csak nem hozzádszólt valamelyik lány a köszönésen kívül?- kérdezte annak tudatában, hogy szinte a legtöbb lány engem figyel, követ, de mégis távolságtartóak velem. Valyon miért?

- Szerintem ismered...az egyik osztálytársad.- mondtam zavartan.

- Na ne.-esett le Chris álla.- Csak nem Samantha Carterről beszélsz?

- De igen. Miért ekkora baj?- nem értettem a reakcióját.

- Semmi csak köztudott, hogy Samantha gyűlöli a fiúkat.- kicsit megijedtem, hogy nincs esélyem így nála, de megkérdeztem:

- Szerinted van esélyem nála? Egyáltalán mért utálja a fiúkat?

- Nem tudni az okát, de mivel te simán eltudod érni, hogy valaki beléd szeressen, ezért én nem adnám fel.- elértünk oda ahol szétváltak útjaink, holnap suliban úgyis találkozunk majd.- Na majd holnap.- ezzel lepacsiztunk, aztán indultunk haza.

Azon gondolkodtam, hogy írjak-e Samanthának,de amit Christől hallottam, az elbizonytalanított. Végül nem írtam. Majd suliban beszélek vele.....

Kelletlen szerelemTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon