Epilógus

2.9K 270 248
                                    

"A híres drogbáró, Manuel Mendes, fiát találták holtan.

Ugyan sok információ még nem áll rendelkezésünkre az ügyről, annyi már biztos, hogy egy kék audi roncsait találtak ma reggel a jeges tenger mélyén. Az fbi azonnal átvette az ügyet s azt is elárulták, hogy egy holtestet találtak, ami minden bizonnyal egy fiatal nőé lehetett."

"Egy szemtanú állítása szerint egy világoskék audi nagy sebességgel hajtott egyenesen a tengerbe. Elmondása szerint két fiatal tartózkodott csak a járműben, de azt pontosan nem látta, hogy hogy néztek ki, vagy kik lehettek azok."

"Megszólalt az áldozat bátya!

"Régről ismerem Shawnt. Mindig óvtam tőle a húgomat, mert tudtam jól, hogy mire készül, de nem tehettem ellene semmit, hiszen az én kezem is meg volt kötve."
A rendőrség előzetesbe vitte a fiatalt, aki időközben feladta magát s beismerte szökését."

"Azonosították az áldozatot!

A húszas évei elején járó nőt édesanyja azonosította, aki megtörten nyilatkozott: "Kiskora óta rémálmok gyötörték arról, hogy vízbe fullad." Azt is elárulta, hogy száz százalékosan megbízott az atyában, így alig képes elhinni, hogy ezt tette a lányával."

"Nem találják Shawn Mendes holtestét!

Több kutatóhajó is indult a tegnapi nap folyamán, hogy rendesen átfésüljék a tengert tapasztalt búvárok segítségével ám az fbi jelentése alapján nem jártak sikerrel. Újra kihallgatták az egyetlen szemtanút, aki ismételten azt nyilatkozta, hogy az utastérbe ketten voltak az pedig, hogy az áldozatot az anyósülésnél találták meg alátámasztja a vallomását."

"Az áldozat halálát fulladás okozta, ami kizárja annak a lehetőségét, hogy már akkor halott volt, amikor az autó vízbe csapódott."

"Nyoma veszett Shawn Mendes holtestének!

"Az sem kizárt, hogy Mendes valahogy kijutott az autóból s megszökött, ezért arra kérünk mindenkit, hogy legyen körültekintő! Bárki felismeri a képen látható férfit, azonnal hívja a rendőrséget!"

"Átvizsgálták a templomot, ahol újabb holtestre bukkantak!

A templom egyik elrejtett szobájában bukkantak rá az idős ember maradványaira. Egy apácát ábrázoló festmény mögé rejtették a maradványokat. Azt is megállapították, hogy egy, a tarkóra mért lövés okozta az idős ember halálát még júliusban."

"A vatikán megdöbbent a hír hallatán

Az utóbbi időben rengeteg támadás érte az egyházat a nemrégiben nyilvánosságra jött titkok hatására s ez csak olaj volt a tűzre. Rengetegen követelik, hogy ellenőrízzék évente legalább egyszer a papokat az ilyen tragédiák elkerülése érdekében."

"Utolsó útjára kísérték a Mendes ügy áldozatát

"Nagyon vicces, szeretere méltó lány volt. Imádott élni, kedves volt s..nem ezt érdemelte. Nyugodj békében Fayre" legjobb barátnője könnyek között búcsúzott az áldozattól. "

THE END






















MAGYARÁZAT
(ha esetleg valakiben maradtak még kérdések)

Shawn Mendes nem volt drogbáró, sem pedig maffia vezér, viszont az apja igen. Hardin ugyebár börtönben volt, de nem azért, amit a könyvben említettem. Hardin megölte Shawn húgát, de nem akarták elmondani az igazat Fayrenak. Shawn soha nem akart rendőr lenni, sem pedig pap. Thomas atya távozása után átvette a helyét, de a vatikán gyatra munkája miatt senki sem jött rá, hogy igazából nem pap. Kezdetektől ez volt a célja. Így akart bosszút állni. Az első csók sem volt álom, csak Fayrét kiütötte, majd hazavitte azzal az indokkal, hogy rosszul lett és elájult. Az idős ember, akinek megtalálták a maradványait az az ember volt, aki pont akkor ment be a templomba. Hardin ugyebár tudta, hogy Shawn nem hagyja annyiban, így megszökött a börtönből, miközben mindenkinek beadta, hogy kiengedték. Ennek volt köszönhető, hogy sokszor fent volt este, mert félt, hogy elkapja a rendőrség. Ám fogalma sem volt, hogy hogyan tudna Shawn útjába állni, hiszen tehetetlen volt affelől, hogy bármikor feladhatta őt Shawn, így kénytelen volt apró utalásokat tenni a húgának, aki persze nem hallgatott rá. Shawn azért erősködött annyira a biblia vásárlásnál, mert mindent pontosan eltervezett és sikerült is neki. :)) ♡


KÖSZÖNÖM!
uhh anyám, mit is mondhatnék a világ legjobb olvasóinak? köszönöm (ez a szó kevés hozzá, tudom) azt a rengeteg kommentet, amin fetrengve nevetek általában. hihetetlenek vagytok, remélem tudjátok. köszönöm azt a sok instagramos sztorit, amiben "szerepeltem"

mindenkinek hatalmas köszönet, de csak négyet engedett így betenni, viszont mindent látok és kibaszott hálás vagyok nektek

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

mindenkinek hatalmas köszönet, de csak négyet engedett így betenni, viszont mindent látok és kibaszott hálás vagyok nektek. mindenkinek. imádlak titeket! köszönök mindent!🖤

In the churchWhere stories live. Discover now