Sızı•1

158 33 128
                                    


Gelen~Sızı

Gelen~Sızı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


1▪︎Bölüm

🎧!!!

•Fleuire~Soldier
Ruelle~Deep End
Fleuire~Breathe

((Müzikler pek önemli değil sadece paylaşmak istedim. Ama bölümle birlikte okuyabilirsiniz.))


♡_♡
•__¤
¤_____•
●_________○
○____________●

Bugün de umutsuzca bekliyordum. Oysa insanı ayakta tutan en güçlü duygulardan biridir. Ama bende kırıntısı bile kalmadı.Her şey güzel gidiyordu. Klasik bir hayatım olmasa da her şey yeterince normal gibi duruyordu.

Şimdi ise bir hastane köşesinde öylece haber bekliyordum. Babamın genlerden dolayı taşıdığı bir rahatsızlığı vardı. Kalbi düzgün atmıyor ve bir kapakçığıda bulunmuyordu. Stresten uzak durduğu sürece bir sorun teşkil etmiyordu. Ama Doğanlar ve Avcılar buna izin vermiyordu.Babamın kalbi bile onlara fazla geliyordu.

Doğanlar ve Avcılar şirketimizi akbabaları olarak bilinirdi. Bunu babamda bilirdi ama bildiğini belli etmezdi. Kurnaz adamdı. Hastalığı ilerleyen babamın birkaç ayı kaldığı söyleniyordu. Ama ben inanmak istemiyordum. Duymazdan geliyordum.

Babamın hastalığını körükleyen olay ise Avcılar ve Doğanlar'ın ,bedenleri ne kadar heybetli olsa da, sözde "küçük" vasislerinin kavgası yüzünden olmuştu.

Babam strese dayanamıyordu. O kavganın sahipleri ise Caner ve Barın'dı. Bitmek bilmeyen kavgaları beni bile bunaltmıştı.

Caner'e ilk gördüğüm günden beri bir şeyler hissediyordum. Onda beni çeken bir şeyler vardı. Tuhaf ama güzel şeyler.

Onun da benden hoşlandığı kaçınılmazdı. Babam ise son zamanlarda olanlardan dolayı bana sürekli seçim yapamam gerektiğini hatırlatıyordu.

Bu seçim şirket ortaklığını ve aynı zamanda akrabalığı getirecekti. Avcılara mensup olan Barın ve Doğanların mensubu olan Caner arasında seçim yapmam gerekiyordu.

Barın'ı ilk gördüğümde bana tuhaf bakışlar atan itici bir adam gibi geliyordu. Gerçi hala öyleydi. Çıkarları doğrultusunda her şeyi yapacak bir adamdı.

Asi bakışları ve keskin yüz hatları vardı. Benim onunla olmam bir ömür boyu olacak mutsuzluğun göstergesiydi. Babam da nedense sürekli Barın ile olamam taraftarıydı. Belki bunu sözle beyan etmiyordu fakat ben anlıyordum.

•Gelen Sızı Where stories live. Discover now