50. Bölüm

64.2K 3.4K 1K
                                    

Medya: ZAYN - PILLOWTALK

Acıyı görüyorum, zevki de görüyorum
Sadece sen değil, sadece ben değil
Sadece ikimiz, biz tek vücuduz
Seni sımsıkı tutmayı seviyorum
Bu gece ve her zaman
Yanında uyanmayı seviyorum

Keyifli okumalar 🦋

••••••••••••

EYLÜL

Ertesi akşam Poyraz'la Melis'in yemeğe gelmesine dakikalar kala gerginliğim hat safhaya çıkmış, midem düğüm düğüm olmuştu.

Olası bir tartışmanın çıkmasından hele ki Melis'in buna şahit olma ihtimalinden çok korkuyordum.

Sıkıntıyla yanaklarımı şişirip odada gergin bir ifadeyle oturan aileme baktım.

Alihan geldiğinden beri sürekli neşesi ve enerjisiyle bana moral vermeye çalışırken babam, aşırı sessizdi. Annem de kendini mutfağa vermiş, tüm günü yemek yapmakla geçirmişti. Şimdi tıpkı babam gibi o da sessizdi.

İşin tek iyi tarafı, dünden beri bir daha Poyraz'ın adı hiç geçmemişti, en azından kimse benim yanımda onun konusunu açmamıştı.

Düşüncelerimden zilin sesiyle çıktığımda boş bulunarak yerimden fırlayınca babamın hoşnutsuz bakışlarıyla karşı karşıya kaldım. Alihan da halime sırıtmaya başlamıştı. Bakışlarımı babamdan kaçırıp hızlı adımlarımla kapıyı açmaya gittim.

Annemle Alihan peşimden gelirken babama baktığımda olduğu yerde kıpırdamadan durduğunu gördüm. Benim bakışlarımı fark edince belli belirsiz başını sallayıp yanımıza doğru gelmeye başladı. Babamın da yanımıza gelmesiyle birlikte dudaklarımın arasından titrek bir nefes verdim.  Ardından kapıya döndüm ve titreyen ellerimle kapının kulbuna uzanıp kapıyı açtım.

Karşımda sevdiğim adamla Melis'i görünce dünden beri attığını unuttuğum kalp ritimlerimin yeniden göğsümü sızlattığını hissettim. Bu hissin karşısında hayranlıkla gülümsedim.

Poyraz'ın da gergin yüz ifadesi yüzünden okunuyordu. Gülümsememle o da gülümsedi. Melis ise insanın içini sıcacık yapan heyecanlı halleriyle içime huzurunu doldurmaya şimdiden başlamıştı.

"Hoş geldiniz." dedim ve kapının önünden çekilerek içeriye geçmelerine izin verdim.

Poyraz elindeki paketleri uzatıp; "İyi akşamlar." deyince  annem araya girerek Poyraz'ın elindeki paketleri aldı. "Hoş geldiniz, ne zahmet ettiniz?" diyerek bakışlarını Melis'e çevirdi. Melis'in sıcacık gülümsemesine takılı kalınca az önceki gergin yüz ifadesi anında gülümsemesiyle yer değiştirdi.

Belimde hissettiğim minik kollarla bakışlarımı annemden çevirip bana sarılmaya çalışan Melis'e baktım. "Öğretmenim seni çok özledim."

Aynı şekilde sıkıca sarıldım. "Ben de seni çok özledim, iyi ki geldin." diyerek bu defa bizi belli belirsiz bir tebessümle izleyen babama baktım.

Babam, Melis'e çok kısa bir müddet baktıktan sonra az önceki ciddi ifadesine yeniden bürünerek Poyraz'a döndü. "Hoş geldiniz." dedi soğuk bir sesle.

Babamın soğuk ifadesi, ortamın bir anda soğumasına sebep olunca Alihan hızlıca araya girerek Poyraz'a elini uzattı. "Hoş geldiniz. Ben Alihan, Eylül'ün kardeşiyim."

Poyraz da elini uzatıp Alihan'ın elini sıktı. "Hoş buldum."

"Hadi içeriye geçelim." dedi Alihan ve içerisini işaret etti.

EYLÜL (Raflarda)Where stories live. Discover now