16

8.2K 657 223
                                    

Merhabalaaar! Öncelikle birkaç gündür sıkça bölüm atıyorum, uzun zananın acısını çıkarttım sanırım :D
Her neyseeee, söylemek istediğim bir şey var, belki bazılarınız jeongguk'un tepkisini abartı olduğunu düşünebilir. O yüzden bir açıklama yapayım dedim. Şöyle ki, jeongguk daha önce hiç böyle bir şey yaşamamış ilk defa kendini birisine açıyor, güveniyor. Gerrçekten sevdiği ve ileride güzel hayaller kurduğu birisiyle daha yeni buluşup her şey güzelken hemen ertesi gününde başka birisiyle olduğunu görmek çok acı verici bir şey. Özellikle taehyung'un da dediği gibi jeongguk bu kadar hassas bir bebekken. Neysee herkese iyi okumalar!! Umarım bölümü beğenirsiniz yorumlarınızı bekliyorummmm

Jimin&taehyung

Taehyung: jimin
Jeongguk'un evinin adresi lazım bana. Onu görmem lazım

Jimin: yaptıklarından sonra sana bunu söyleyeceğimi mi düşünüyorsun?

Taehyung: jimin ikimizde benim suçsuz olduğumu biliyoruz.
Sadece adresi at

Jimin: onu üzmeni istemiyorum tamam mı? Taehyung o fazla hassas lütfen, sana inanıyorum ama umarım yanılmıyorumdur.

Taehyung: ona olayı anlatmazsam daha çok kırılacak farkındasın değil mi? Lütfen at şu lanet adresi

Jimin: *adres
Tekrar söylüyorum lütfen onu üzecek bir şey yapma

Taehyung: üzmeyeceğim, söz veriyorum jimin

Jimin'den aldı adres ile yola çıkmıştı taehyung. eve geleli sadece birkaç saat oluyordu, sabahtan yeni anlaştığı markanın çekimlerine gitmişti. Telefonu sadece geldiğinde eline almış aldığından beri de tek yaptığı lanet okumaktı.

Geçmişte birkaç kez beraber olduğu biri fotoğraflarını tüm siteye yaymıştı. Neden onca süreden sonra hayatında jeongguk varken çıkıp gelmişti hiçbir fikri yoktu, kadınla aralarında tek bir duygusal bağ yoktu. Bazen Adını bile hatırlayamıyordu, kadının da bunu umursadığı pek söylenemezdi ancak o kadar sinirliydi ki o sitedeki herkesi de o kadın da sikmek istiyordu. Tabi önce o gece bunu yapmadığını kanıtlaması lazımdı.

Taehyung jeongguk'un mesajını gördükten sonra içi parçalanmıştı. Onun küçük bebeği o kadar hassastı ki, o fotoğrafları gördükten sonra hiç durmadan ağladığına emindi.

Apartmanların güzel bir şekilde dizildiği sokağa girdiğinde jimin'in attığı adrese tekrar bakarak güzel beyaz bir apartmanın karşısına park etti arabayı.

Arabadan yavaş adımlarla çıkıp apartmanın önüne ilerledi, jeongguk'un odasının camı küçük bir ışıkla parlıyordu. Telefonun açıp aşağıda olduğuna dair kısa bir mesaj attı küçük çocuğa. Birkaç dakika sonra perdenin aralığında, jeongguk'un güzel yüzünü gördü. Mutlulukla içini çekti. Ellerini uzatıp aşağı gelmesi için bir hareket yaptı. Ancak küçük çocuk kafasını sallayıp içeri girdi bir hışımla. Taehyung böyle bir şey yapacağını tahmin ettiğinden sadece ilerledi ve boş yola oturdu biliyordu ki gelecekti.

Ama gelmedi perdeyi çektikten biraz sonra kafasını çıkartmış ama inmemişti. Bir saatin sonunda taehyung yavaşca ayaklandı, belki de ona zaman vermesi gerekiyordu. Çok fazla hayal kırıklığına uğramıştı, jimin'in dediği gibi o çok hassastı.

Karşı kaldırımdaki arabasına ilerlerken son kez arkasını dönmek istedi. Ve bu taehyung'un gün içinde aldığı en iyi karardı, küçük bebeği jeongguk apartmanın karşısında ürkekçe dikiliyordu. Üstünde beyaz kutup ayılı desenli bir pijama Ayaklarında ise sadece bir çorap vardı. Ayakkabı bile giymeden hyungunun yanına gelmişti. Ona Doğru bir adım attığında jeongguk geri çekildi. Taehyung hemen geri adımlayıp onun gelmesini beklerken, bakışlarını çocuğun ayakkabısız ayaklarına dikti.

ImLu'taekookWhere stories live. Discover now