B e n i H i s s e t | 4

2.8K 188 723
                                    

•

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

“Aç gözlerini, bırakma beni...”

[Bölüm sonunda sizi psikolojik
olarak etkileyecek morg sahnesi vardır. Rahatsız olacakların ya da kendini kötü hissedeceklerin okumaması rica olunur.]

══════════════════
Dördüncü Bölüm
"Azap"
───────── ⃟ ⃟─⊳



Evine gidip duş alarak temizlenmenin hayâlini kuruyordu Tarık.

Müptelası olduğu bu zehirden kurtulmak istediği elbet olmuştu ama hepsi hevesten ibaretti. Gün geçmeden vazgeçtiği çok olmuştu... Kırılmış, parçaları dört bir  yana savrulmuş aşklarını kurtarmanın başka yolu olmadığını nihayet anlamıştı ve gerekirse bu yolda canını hiçe saymaktan gocunmayacaktı.

Saat yedi buçuğu geçerken arabasını çalıştırıp seyir tepesinden evine doğru yola koyuldu. Hız limitini aşmadan sürdüğü nadir anlardan biriydi ve bu yapacaklarını gözden geçirmesi için ona fazladan zaman tanımıştı. İşlerini hallettikten sonra babasına da uğramalıydı.

Hamit Taşkıran, sert mizacını kin ile harmanlamış, verdiği burslar ve yardım gecelerinde yaptığı bağışlar ile kendini iyilik kozasına dönüştürmüş sapkın adamın tekiydi. Onun için para her şeyden önce gelirdi. Ahlâki değerlerden yoksun bir adamın oğlu olmak, Tarık için büyük şanssızlık olsa gerekti.

Aşağı yukarı kırk beş dakika süren yolculuğun ardından Gölbaşı'nda ki evine geldi. Nil'in ayak izlerinin karıştığı, nefesinin nefesine eklendiği bu dört duvar onun kutsalıydı.

Kontağı kapatıp arabasından indi ve çelik kapıyı cebindeki anahtarlar ile açıp içeri girdi.

Bahar kokusuna karışmış yemek kokularını duyumsamıyordu uzun zamandır. Yaptığı hatalar, hayatına giren küçük büyük tüm güzellikleri alıp götürmüştü. Geri dönüşü olduğunu düşünmese, bir an olsun bu dünyada kalmayı istemezdi ama biliyordu işte! Nil'de seviyordu hâlâ onu, vazgeçmemişti! Vazgeçse, onu öptüğü zaman iliklerine kadar titrer, kalbi göğüs kafesinden çıkıp gitmek istercesine ritmini değiştirir miydi? 

BENİ HİSSET  Where stories live. Discover now