Del 3

3.7K 71 6
                                    

Senaste avsnittet: "pappa öppnar dörren och.."
Killen kliver fram där med sina två stora resväskor och stänger dörren efter sig.
Han var ju skit snyggt tänker jag. Killen med kort mörkt hår och med blåa ögon. Helt perfekt! Han var verkligen min typ av kille som jag skulle vilja ha. Han är min bror, min bror. Nej Julia, Jag får inte bli kär direkt när jag inte ens känner honom. Och dessutom är han min bror. Man kan inte vara tillsammans med sin egen bror, Tänker jag

-Välkommen till ditt nya hem, säger mamma
-Tackar, säger Samuel.
Pappa börjar presentera oss barn för Samuel.
- Här har vi Lukas på 7 år, Stina på 10 år gammal och Julia, 16 år gammal.
Samuel ler och hälsar på oss.
- Ställ kvar dina väskor där så tar vi dem. Låt oss visa dig runt. Säger mamma
- Ja Apsolut, spännande!
Vi gick ifrån hallen och går mot köket, vi visar hans plats där han ska sitta när vi äter. Vi har bestämda platser i vår Familj. Vi har det speciellt för dem små. Men nu är vi så vana så vi sätter oss på vår bestämd plats. Såg hur Samuel tittade lire skeptiskt på det. Men han vänjer sig. Det gjorde jag när jag kom.
Efter att vi hade visat hela nedervåningen gick vi upp för att visa ovanvåninge. Vi kom först till Stina och Lukas rum. I deras rum har dem jätte många leksaker. Runt 200 leksaker känns det som dom har. Efter att Stina och Lukas har visat sina leksaker för samuel, gick vi vidare till hans nya rum. Vi berättade hela storyn om varför han får dela rum med mig. Jag tror inte att han blev så besviken, han blev nog bara glad att han få lära känna mig bättre.
Han kollade på sina möbler som han hade fått. Han hade fått en helt ny säng, gröna gardiner, (han har fönstret på sin sida) ett skrivbord som han kan göra sina läxor på, en garderob som han ska ha sina kläder i och en fin svart matta. Han blev jätte glad för sina möbler han hade fått. Han tackade och bugade.
Vi gick ner igen och hämtade hans grejer som stod i hallen. Pappa tog en och jag tog en väska. Vi lät honom få egentid bara för att han ska få lov att packa upp i lugn och ro.
Han gick upp på sitt nya rum och började packa upp. Jag hörde hur han satte på sin musik. Han hade väldigt bra musik smak tyckte jag. Typ som pop och hip hop. Jag ville verkligen prata med honom, vill veta mer om Samuel. Dessutom är det mitt rum också.
Jag gick upp för trappan sakta och smög mig upp till dörren där vårt rum är. Jag knackade på dörren och han öppnar med ett stort leende.

- Hej, jag ville bara kolla hur du har det. Får jag komma in? Undrar jag
- Appsolut, bara trevligt. Det är ditt rum med ju! Säger Samuel
Jag gick in på hans sida av vårt rum och kollade runt.
- Vad fint du har gjort det, säger jag
- Tack, jag tycker mycket om att möblera om det själv.
- Jag med! Hoppas du inte blev ledsen över att du får dela rum med mig. Mamma och pappa bestämde det, men jag hoppas på att de bygger ett nytt rum till dig snart. Slipper du se hur stökigt jag har det. Förklarar jag.
- Lugnt, bryr mig inte så mycket. Bättre att jag har någonstans att bo.
___________________________________________________________________
Vad tycker ni om kappitel 3? Vad tror ni händer?
Gilla, kommentera 😊

Kär i min Bror!Där berättelser lever. Upptäck nu