Del 2

3.7K 75 1
                                    

Jag vakande av att mina föräldrar sa åt mig att gå och lägga mig på mitt rum. Hade tydligen somnat i soffan när jag hade sätt klart Paradise Hotel. Men jag traskade upp till mitt rum för att sova i min sköna säng.

-Morgon-

Snart skulle vår "nya" bror komma. Just nu känns det lite bättre än igår. Igår var jag mest sur över att han skulle sova i mitt rum. Men det går säkert bra om han inte är stökig förståss.
Jag städade klart mitt rum så att det såg lite snyggt iallfall. Vi ska bara sätta på ett vitt draperi så att det blir som en vägg mellan oss. Så slipper jag se alla hans saker. Och så slipper han se mig. Sängen har vi redan satt in och en garderob har han också fått på sitt rum. Sen så är allt klart. Eller egentligen inte. Vi måste bygga ett rum till honom, men antingen kommer det ta ett tag.

Mamma ropade på mig,
- Julia! Kom ner nu, Samuel kommer om några minuter.
- Ja jag kommer! Ropade Jag ner till mamma.
Jag känner hur nervös jag plötsligt blev. Jag Minns när min bror skulle komma till vår familj. Var super nervös och lite rädd i början.Tyckte de skulle bli svårt att lära känna honom. Men efter att han hade kommit kändes allt mycket bättre.
Jag och min lillebror blev snabbt bra vänner.
Plötsligt hör jag när det plingar på dörren.
Jag sprang ner från trappan och ställde mig bredvid Lukas och de andra. Stina såg lite blyg ut medan de andra såg så nyfikna ut.
Pappa öppnar dörren och....
___________________________
Hoppas ni gillade andra kapitlet! Gilla, kommentera för ännu ett nytt kapitel!
Vad tyckte ni om kapitel 2? 😘

Kär i min Bror!Där berättelser lever. Upptäck nu