-𝐹𝑖𝑟𝑠𝑡-

779 29 14
                                    

,,Chyťte toho elfa!" Křičel rozzuřeně jeden král jménem Heathrold. Jeho vojsko, samozřejmě ozbrojené na koních, se hnalo po nebohém utíkajícím elfovi. Legolas si ve spěchu všiml skály a tak na ni překvapivě rychle vylezl. Muži se zastavili pod skálou.

,,Doufám, že vám neutekl!" Zaburácel král, který je dohnal. Legolas udělal pár kroků, ale podjela mu noha. Se zavřeštěním spadl ze skály a uhodil se do hlavy. Věděl, že je po něm. Byl to jediný žijící elf na zemi. Heathrold stihl všechny vyvraždit. Muži neváhali a elfa svázali. Dali ho na koně a vezli jej do království. Krále udivilo, co vidí. Před vchodem stál jeho bratranec Aragorn. Neviděl ho dlouho. Vztah mezi nimi byl výtečný. Byli jako bratr a bratr. Heathrold seskočil z koně a Aragorna přátelsky objal. Aragorn mu obětí opětoval.
,,Běž zatím do sálu." Usmál se na Aragorna a když odešel, přešel k Legolasovi. Nemilosrdně ho popadl za paži, jelikož byl stále v bezvědomí a s pomocí svých mužů ho dovedl až do sálu. Hodil s ním o zem. Aragorn stál u zdi. Nejdříve si myslel, že onen elf je jen nějaký člověk, který si zaslouží být potrestán.
,,Aragorne, toto je poslední žijící elf." poplácal svého bratrance po rameni. Aragornovi se zatajil dech. Viděl poprvé naživo elfa. A asi také naposled.
Heathrold vytasil meč a namířil na elfa, jenž se konečně probouzel. Vše ho bolelo a dělalo se mu zle. Vykašlal trochu krve a svůj pohled nasměroval na Heathrolda. Král se panovačně zasmál a přišel až k němu. Chytil jeho bradu do svých prstů a když to vypadalo, že mu pomůže se zvednout, kopl do oslabeného elfa. Legolas se zmohl jen na zatnutí zubů.

Aragorn přivřel oči, když už po dvanácté elf bolestivě vykřikl. Nesnášel násilí na bytostech. Elfovi sice neviděl do obličeje, ale podle hlasu, který byl klidný, statečný a jemný poznal, že elf bude pohledný. Z myšlenek ho vyrušil srdcervoucí křik elfa, který dostal bičem po zádech. Aragorn přešel k Heathroldovi.
,,Nech ho být, prosím." nikdy by to nechtěl přiznat, ale v očích se mu leskly slzy.
,,Proč bych měl?" zeptal se Heathrold a opět nakopl nevinné stvoření.
,,Odveďte ho." řekl Heathrold a stráže se ujali bezvládného zmláceného těla. Aragorn chtěl jít hned s nimi. Při pomyšlení na to, co tu elf bude prožívat, se mu draly slzy do očí. Jeho nářek, prosba o propuštění a následně větší trest. To ho čekalo. Aragorn vešel do malé místnosti kam uložili elfa. Nebylo tam okno, ani postel. Jen zdi, dveře a podlaha. Špinavá a studená podlaha a dokonce si musel rozsvítit svíčkou. Když mu stráže předal elfa do rukou, projel v něm zvláštní pocit. Elf byl lehký a opravdu velmi pěkný. Byl bledý a na tváří měl modřiny. Aragorn si svlékl plášť a rozprostřel ho na zem. Poté na něj položil elfa. Ať alespoň nespí na studeném. Pomyslel si. Když si jej prohlédl více,viděl i krvavé šrámy.
,,Obvazy a vodu!" zavelel a kupodivu mu za chvíli vážně donesli obvazy i s vodou. Aragon podepřel elfa a pomohl mu jaksi dojít ke stěně. Elf se ho sice bál, ale nic nedělal. Aragorn vytáhl ubrousek, namočil ho do vody a vyhrnul elfovi halenku. Pohled na jeho krásné tělo byl nepopsatelný. Bez modřin a ranek by bylo bezchybné.
Opatrně a jemně mu mokrým ubrouskem přejel přes velikou ránu na boku. Elf sebou trhl.
,,Klid..." zašeptal Aragorn konejšivě a snažil se vyplašené stvoření uklidnit.
Jak mu čistil rány, ozývalo se z místnosti jen elfovo bolestné kvílení a nářek.

Takže ahoooj! Upozorňuji, pokud nemáte rádi násilí, tak toto nebude asi pro vás. :D jinak, bude to Aragorn X Legolas.

Vaše- xDLegolasDx ❤❤🧝🏻🧝🏻❤😅🔫

𝑰 𝒍𝒐𝒗𝒆 𝒐𝒏𝒍𝒚 𝒚𝒐𝒖×𝑳𝒐𝒓𝒅 𝑶𝒇 𝒕𝒉𝒆 𝑹𝒊𝒏𝒈𝒔Where stories live. Discover now