December 6.

3 3 0
                                    

Írd le ezt az évet néhány mondattal!

2019 számomra egy kicsit döcögősen indult, figyelembe véve hogy már karácsonykor bekaptam egy jó kis betegséget - kezdve egy influenza és megfázásos keverékhez hasonló dologgal, majd egy hányós-hasmenős vírussal -, ezeknek hála a félévi vizsgám nem volt egészen zökkenőmentes, de elég jól sikerült ennek ellenére. Volt ugye az Aranymosás is, de arról már sokat beszéltem, így nem taglalom tovább.

Az ezek után következő pár hónap elég nyugalmasan telt, volt pár jó és rossz pillanatom egyaránt, de ez természetes.

Májusban történt egy elég nagy változás - legalábbis számomra: plusz két lyuk került a bal fülemre. Nekem ez volt az egyik legnagyobb dolog ebben az évben - tekintve hogy maradandó.

Az év végi vizsgámra is sikeresen lebetegedtem a stressz miatt, de összességében 97 vagy 8% lett, szóval annyira nem teljesítettem rosszul.

A nyaram elég izgalmas volt - szinte semmi szabadidővel. Egy hetet töltöttem Horvátországban, (ez egy elég érdekes történet hogy hogy jutottam oda) összesen három vagy négy hetet a Balatonon, egy hetet nővérem kutyájával és egy napot az Aggteleki cseppkőbarlangban. Évek óta ez volt az egyik legeseménydúsabb nyaram, és elképesztő élményekkel gazdagodtam.

Viszont mindezek alatt már egy jóval nagyobb dolog volt készülőben: nővérem esküvője, amire októberben került sor és én is eléggé részt vettem a megvalósításban. Hatalmas élmény volt, bár inkább maga a folyamat és a szertartás volt élmény, a többi számomra inkább a járkálásról szólt.

A novemberem is elég zsúfolt volt, azonban izgalmas már kevésbé.

Most pedig itt vagyunk, decemberben. Erről úgyis mindent tudtok.

A lelki része az évnek egész jó volt, azt hiszem elég sokat változtam, nagyrészt jó irányba.

Mit jelent neked a karácsony? (Interaktív kihívás tőlem)Where stories live. Discover now