December 3.

19 2 0
                                    

(Odin, szomorú kiskutya szemekkel: Kérlek, hadd egyem meg őket... Csak egy kis harapást hadd kapjak a tengerimalacokból!)

Mit értél el 2019-ben?

Ehhez a válaszhoz én visszagondolok arra, hogy mik voltak a céljaim még az év elején, így lehet egyszerűbb lesz összeszedni a gondolataimat.

Nos, ha őszinte akarok lenni, nem emlékszem mik voltak ezek. Sőt, nekem az újévből annyi maradt meg, hogy apám nyomta belém az italt és tűzijátékoztunk, ami nagyon szép volt. (Meg még pár dolog, de az most nem érdekes.)

Mindenhol ezt szajkózom, de számomra az egyik legnagyobb dolog amit elértem ebben az évben az az Aranymosás. Nem értem el semmit, számomra mégis mindennél többet jelentett ez a lépés. Igen, visszaolvasva a Hófehér sebhelyek tényleg gyászos történet, amiket a kiadók tűzzel vassal írtanak, nekem ez akkora löketet adott, amekkorára semmi más nem lett volna képes.

Nekem még nagy siker az is, hogy egy kicsit közelebb kerültem nővéremhez, akivel kissé eltávolodtunk még mikor évekkel ezelőtt elköltözött otthonról. Ebben azt hiszem a legnagyobb szerepet az esküvője játszotta, amin én sejthetően koszorúslány voltam, meg a megvalósításban is volt egy kis részem, ami nagyon jó buli volt - maga az esküvő meg még nagyobb.

Mit jelent neked a karácsony? (Interaktív kihívás tőlem)Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon