2. part

90 5 0
                                    

Když jsem s holkama okolo deváté večer dorazila do klubu,  rozutekly se na parket, a proto já zamířila k baru.  Mávla jsem na čišníka a objednala si  panáka. Nerada jsem pila, protože mi další den většinou bývalo až nesnesitelně špatně, ale pro dnešek jsem následky neřešila.

Už jsem v sobě měla asi pátého panáka, když v tom jsem periferním viděním uviděla vysokého kučeravého kluka, který si sedl na volné místo vedle mě.

,,Doufám, že ti nevadí, když si tu sednu." s menším náznakem smíchu v hlase na mě promluvil.

Proto jsem  na něj poprvé otočila hlavu a prohlédla si ho. Mel hnědé kudrnaté vlasy nagelované dozadu, hnědé oči, ve kterých jsem se utápěla a na pohled měkké růžové rty. Na sobě měl bílé tričko s krátkým rukávem a černé úzké džíny. Když jsem se znovu podívala do jeho tváře, konečně jsem se rozhodla promluvit : ,, Né jasně, že ne." Odpověděla jsem a v duchu jsem se za tuhle mojí odpověď musela profackovat.

,,Ok, a nevadilo by ti, kdybych tě na něco pozval?" po chvilce promluvil a rovnou mávl na čišníka, aniž bych mu na to cokoli stihla říct. Když k němu došel čišník, řekl mu: ,, Dám si dvakrát to stejné, co tahle kočka." se slovem kočka se otočil od čišníka na mě a mrkl. Barman přikývl a začal vyřizovat jeho objednávku.

,,Mimochodem, když už mi tykáš a říkáš kočko, ráda bych se ti představila. Jsem Destiny Eileen." s menším úšklebkem jsem mu odpověděla a v duchu na sebe byla pyšná.

,,Myslíš, že tě neznám?" s menším povytaženým obočím se na mě zasmál. ,,Jseš snad ve všech časopisech, co se vůbec po světe prodávaj!" vypískl.

,,Díky, ale na všech úplně ne. Myslim, že bys mojí fotku v křížovkách pro seniory vážně nenašel." zasmála jsem se a pohlédla na čišníka, který před nás postavil dva panáky. Vzala jsem ho do ruky jako on a řekla : ,,Na ex!". Nacož on ještě před tím, než jsem obrátila panáka do sebe řekl: ,,Nebo na sex". Se smíchem na mě zařval, protože přes hlasitou hudbu nebylo nic slyšet. A nato jsme se oba rozesmáli. Když jsme v sobě měli obsah skleničky, objednali jsme si další.

,, Víš, docela by mě zajímalo, jak se jmenuješ ty?" řekla jsem podnapile a pohlédla do jeho báječných očí.

,, Asi moc neposloucháš svou konkurenci, co? zasmál se. Na to jsem svojí hlavou prudce otočila od skleničky, kterou přinesl barman a podívala se nevěřícně na něho. Pořádně jsem si ho prohlídla a konečně mi to docvaklo.

,,Ty jsi ten ze skupiny One Direction!" vypískla jsem a s otazníkama v očích se na něho znovu podívala.

,, Ty sis vážně dala načas." s menším úšklebkem mi odpověděl. ,, Dovol, abych se ti představil, jsem Harry Styles." řekl a podal mi ruku, aby si se mnou mohl potřást.

,, Ráda tě poznávám Harry." podala jsem mu ruku, nacož mě ta jeho jemně stiskla.

,,A proč se taková hvězdička, jako seš ty zahazuje v takovymhle baru?" po chvilce mi položil další otázku.

,,Tak na to stejný bych se mohla ptát i já tebe, ne?" řekla jsem mu s protočením očí.

,, Já jsem tu proto, že jsem si chtěl odpočinout od všeho toho řevu fanynek, rozhovorů, autogramiád atd." řekl a přitom ukazoval na prstech. ,, Když teď už můj příběh znáš, tak bys mi mohla říct ten svůj." podíval se na mě a přitom si pohrával s prsty.

,,Asi před hodinou a půl jsem se pohádala s tátou, kvůli takový blbosti, tak jsem se vydala do baru, abych na to zapomněla." rychle jsem ze sebe vysoukala a vypila dalšího panáka. Pak jsem si objednala dalšího, protože jsem si uvědomila můj účel toho, co tu dělám.

,,Aha, tak to jo." řekl a znovu si se mnou přiťukl.

Po asi půl hodině a dalších několika panáků jsme se začínali čím dál víc bavit o citlivějších tématech, ale protože jsem se bála, že bych mu mohla díky svému stavu něco prozradit, co bych nechtěla, zatáhla jsem ho na taneční parket. Bez jakýkoliv protestů se mnou začal tancovat. Jelikož jsem přes deset let tančila street dance, nemusela jsem se za co stydět, ale to ani Harry. Když DJ pustil další písničku, otočila jsem se k Harrymu zády a svůdně začala tancovat a otírat se o něho. Když jsem se z předklonu znovu postavila, cítila jsem jeho narůstající bouli v kalhotech a ,,omylem" se mu o ní otřela. To si mě k sobě přitáhl blíž a pošeptal mi do ucha : ,, Pokud to uděláš ještě jednou, tak za sebe neručím." řekl varovně, nacož jsem pohyb zopakovala.

###

Ráno mě probudili paprsky, které se  do pokoje dostaly škvírami mezi závěsy. Potom, co jsem pomalu otevřela oči a rozhlédla se kolem, zjistila jsem, že nejsem u sebe doma. Celý pokoj byl bílošedivočervený s velkou postelí, na které jsem ležela, bílým psacím stolem a židlí, skříní, televizí a dvěma dvěmi dveřmi, které vedli neznámo  kam. Když jsem se převalila na bok, uviděla jsem spícího Harryho, který vypadal nádherně. Ale pak jsem si uvědomila, že jsem nahá, a došlo mi, co se asi včera večer muselo dít. Proto jsem s hroznou bolestí hlavy vylezla z postele a začala se oblékat do stejného oblečení jako jsem měla včera v klubu, takže pěkně páchlo kouřem. Nakonec jsem popadla tažku, ze které jsem si vytáhla malý bloček, a ač jsem si ze včerejší noci nic nepamatovala, napsala jsem na něj svou rtěnkou ,, Moc jsem si s tebou včerejší noc užila. XOXO." Napsala jsem to, protože jsem  chtěla znovu Harryho vidět, a taky, aby si lámal hlavu, s kým se to včerejší noc vlastně vyspal.. Pak jsem ještě znovu zkontrolovala jestli Harry spí, ale když se začal převalovat, a tím pádem i budit, rozhodla jsem se vypadnout. Naštěstí jsem otevřela dveře, které vedly do obývacího pokoje, ze kterého jsem se hlavními dveřmi dostala ven na obrovskou zahradu a rychle zmizela za rohem.

Story about me (Harry Styles CZ)حيث تعيش القصص. اكتشف الآن