Eğitim Başlıyor!

25 5 1
                                    

Vahn birkaç saat sonra vücuduna yerleşmiş güçlü bir uyuşukluk ile uyandı. Çok genç olduğu ve Doktorların biraz hırslı olduğu ve vücudundan çok fazla kan aldığı zamanlara benziyordu.

"Ne kadar uyudum Sis?"

(* 14 saat oldu Vahn. Şu anda 08:21. *)

"On dört saat ..." durmak için çaba harcadığında Vahn'a yere düştü. Birkaç denemeye başladı, ama sonunda, pek çok zorlukla da olsa, kendisini dikleştirmeyi başardı. Elini mağara duvarı boyunca koydu ve çıkışa doğru yol almaya başladı.

* hayatınız boyunca tek bir parça yemek yemediğinizde, midenin verdiği sesler *

Vahn elini vücudundan soğuk yüzeyine yaslayarak duvardan çıkardı. Serbest elini, karnını açlık ağrıları yatıştırmak amacıyla masaj yapmak için kullanır.

"Sis, yemek için ne yapmam gerektiğini düşünüyorsun. Yaralı kolumla kolay avlanabileceğimi sanmıyorum. Gücümü kazanmak için yemeğe ihtiyacım var yoksa kolum kolay iyileşmeyecek."

Kolundan bahseden Vahn, daha iyi bir göz attı. Kanın beklediği kadar yayılmadığını fark etti. Belki de tuniğin su geçirmezlik özellikleri kan akışını teşvik etmeyi başardı

(* Çeşitli bitki ve meyvelerin toplanmasını tavsiye ederim. Bir dakika ... Haritanızda daha önce geçirdiğiniz alanları işaretledim. Şu anda yenilebilir olan söyleyemem, 'Yol' analiz edip tanımlayabiliyor İçine yerleştirilen öğelerin özellikleri. Daha kaliteli öğelerin veya sihir içeren öğelerin zaman alabilir, ancak bir şeyin yenilebilir olup olmadığını kolayca belirleyebilmelidir. *)

Vahn, bu kez sesinde biraz rahatlama hissi uyandırdı. "Bu harika Sis." Yol "un hayatta kalma becerilerimi ve bilgi eksikliğimi telafi edebileceği anlamını taşıyor. "bu yeteneğin bir göstergesi oldu."

Mağaradan çıkıp goblini daha önce öldürdüğü alana bakıyor. Vücut bir gecede kaybolmuş gibi görünüyor ve ölümcül mücadelesinin tek kanıtı küçük bıçak, küçük bir ışık yayan donuk bir kristal ve kanı toprağa karışmış.

Vahn yürüdü, bir kez daha kendi kanının varlığına çekildi. Vücudunun dışında uzun süre saklanmadan da olsa, kül haline gelmediğini belirtti. En önemlisi, derme çatma bandajındaki lekeler gibi kanın koyu kırmızı bir kırmızı olduğu gerçeğidir.

"Sis, vücudum yeniden inşa edildiğinde kanım da değişti mi?" sorulacak en iyi yöntemi düşündükten sonra sordu.

(* Bu tam olarak doğru değil Vahn. Tam olarak ne olduğunun ayrıntılarına giremesem de, kanınız hala önceki yaşamınızda sahip olduğunuza benzer niteliklere sahip. Başlıca fark, içindeki 'kaynak' enerjinin varlığı. bu dünya, önceki dünyanızın karşılaştırılabilir hiçbir şeyine sahip olmasa da, sonunda kanınız toza dönüşecek, ancak 'kaynak' enerjisi uzun süre canlılığını koruduğu için süreç çok daha uzun sürecektir. *)

Vahn cevabından biraz hayal kırıklığına uğradı. Vücudundaki değişikliklerin onu normal yapmasını umuyordu ...

Onun tavrını fark eden Sis, şunları söyledi: (* Vahn, kanının benzersizliği utanılacak bir şey değil. Seni bu şekilde hissetmelerine neden olan kendi rahatlığı için kullanmaya çalışanların suçu. Kanın sadece var olan bir şey çünkü annen, ölümüne yol açacağını bilerek bile seni doğurmaya istekliydi. Kanını, sana olan sevgisinin somut örneği olarak görmeli, yardımını almak için tüm faydalarını kullanmalısın. sen büyümendesin. *)

Şaşırttı, Vahn başını kaldırdı ve gökyüzüne doğru baktı. Ellerini sıkıştırarak, güçlenmeye yemin etmesine rağmen zayıflığıyla kendi içinde küfretti.

To już koniec opublikowanych części.

⏰ Ostatnio Aktualizowane: Nov 23, 2019 ⏰

Dodaj to dzieło do Biblioteki, aby dostawać powiadomienia o nowych częściach!

Sınırsız Yol : Sınırsız KozmosOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz