Yol

39 5 0
                                    

(Yazar Notu: * Uyarı * Bu bölüm bir sistem olarak 'Yolun' çeşitli yönlerini gözden geçirdiği için bir bilgi dökümü gibi gelebilir. Gelecekteki bölümlerde çok fazla durum / beceri tanımlamasına sahip olmamaktan emin olmaya çalışacağım. ve bunun yerine bunları özet / yardımcı bölümlere gönderin.Tebrikler ilk dünyamız Danmachi ( Bir zindanda kızları almak yanlış mı ? / Is is Wrong to Pick up Girls in a Dungeon!? )

******************************

Vahn, etrafındaki dünya yıkılmış gibi göründüğü için bağırsaklarında "çekiştirici" bir güç hissetti. Kısa, inanılmaz derecede kafa karıştırıcı bir deneyim olsa da, sonunda yaklaşık 3m çapında dairesel bir daisin ortasına geldi.

Yaşadığı baş dönmesi nedeniyle aniden kusma dürtüsü ile Vahn, yalnızca kusacak bir şey olmadığını anlamak için boş alana çekildi. Birkaç dakika kuru kaldıktan sonra nihayet kendini yeniden yönlendirebildi ve çevresini daha iyi anlayabildi.

O, özelliksiz bir taş papatya üzerinde oturduğunu fark etti. Daha önce fark edilmemiş olan en büyük sürpriz, uzuvlarının hala bağlı kalmasıydı. On yıldan beri ilk kez Vahn ayağa kalktı.

"Bacaklarım ... artık kesik değil!"

Zıpladı, evet, yıllardır ilk kez zıpladı, taş papatyayı çevreleyen sonsuz boşluğa yüksek sesle bağırdı.

"Buna inanamıyorum, aslında yine bacaklarım var !!!"

(*Olumlu. Ev sahibinin fiziksel bedeni hasar görmüş olsa da, ruh uygun şekli korur. Ev sahibi daha önce Astral alemde var olduğu için vücudu ruhunun şekline geri getirildi.*)

Vahn, kafasının içindeki sentetik sesi duydu, sanki varlığını hatırlatıyormuş gibi.

"Kimsin sen? Kafamın içine nasıl giriyorsun? Klyscha'nın bana verdiği yolun sesi misin?"

(*Ben, ev sahibi ve ' yol ' arasında bir aracı olarak hareket etmek için oluşturulan Sistemim. Ev Sahibi yardım almadan 'yol' işlevlerini anlayamadığından, sistem ana bilgisayar için yardımcı bir destek olarak oluşturuldu. Sistem, ev sahibinin ruhuna bağlı olan 'yolun' yanında bulunur, böylece doğrudan ruhunuzla iletişim kurabilir.*)

"Anlıyorum, sanırım biraz anlıyorum. Yani kendim nasıl kullanacağımı anlayana kadar 'yolu' kullanmama yardım edeceksin?"

(*Ev sahibi gerçekten varlığımı bu ölçüde yorumlayabilir. Ana bilgisayar 'öğretici' işlevini başlatmak ister mi?*)

"Öğretici? Bu kelimenin anlamını bilmiyorum..."Vahn utanarak söyledi.

(* Bir Öğretici bir rehber ya da bir gezinti gibidir. Kullanıcının, Sistem üzerinden şu anda mevcut olan her bir temel durumu anlamasını sağlayacaktır. Ev sahibi ayrıca, Sistem adını ve Sunucuya yönelik adres biçimini değiştirme seçeneğine de sahiptir. *)

"Her şeyi açıkladığınız için teşekkür ederim Sistem. Sizi arayabilir miyim... Bakalım... peki ya Sis? Cinsiyetiniz olduğunu düşünmüyorum, ama her zaman bir ablanın kardeşlerine öğretmek için en iyi tip olduğunu hayal ettim. Bana Vahn diyebilirsin! Gelecekte seninle çalışmayı dört gözle bekliyorum. "

Ç/N " Arkadaşlar Sis'i daha hoş diye çevirmiyorum"

Vahn'ın kafasında biraz daha kadınsı ama yine de sentetik bir ses var.

(* Sistemden 'Sis'e isim değişikliği yapıldığını onaylandı. Ses yapısını, şimdi' Vahn 'olarak anılacak olan Ev Sahibi'nin beklentilerine uygun hale getirme. Sis ayrıca, gelecekteki işlevleri ile ilgili olabilecek sorularınız için size yardımcı olmak için sabırsızlanıyor. Vahn öğreticiyi başlatmak ister misiniz? *)

Sınırsız Yol : Sınırsız KozmosWhere stories live. Discover now