Hajnali szellő

1.2K 62 5
                                    

Valamikor hajnalba arra riadtam fel , hogy besüped mellettem az ágy . Kipattantak a szemeim és a bal oldalamra néztem ahol Ryen álmos tekintete nézett vissza rám . Elfordítottam a fejem , hogy megnézzem hány óra , de amint elfordúltam azzal a lendülettel be is vertem a fejem az ágy lábába . Fájdalmamba felnyögtem és a fejemhez kaptam a kezem , teljesen elfelejtettem , hogy nem az ágyamban alszom hanem a földön egy matracon . Ryen felállt mellőlem és felkapcsolta a szekrényen lévő éjjelilámpám , vissza sietett hozzám és elvette a kezem . Alaposan megnézte a fájó pontot és tanácstalanul nézett le rám .
-Istnem életem ! Jól vagy ? Nagyon fáj? .-A fejemre tette hideg kezét ami most nagyon jól esett ,kezére tettem a sajátomat és becsuktam a szemem.
-Most már jobb csak hagyd itt a kezed .-Mondtam halkan és már majdnem elaludtam . Ryen lehúzta az ágyamról a takarót amit az ágy és a matrac közé tett és még a fejem mellé gondosan oda tette az egyik plüssöm . Finom csókot nyomott a fájó pontra és visszatette a kezét .
-Ahh igen , így nagyon jó .-Arcomat mégjobban belefektettem hűvös kezébe és ismét becsuktam a szemem . Hírtelen kivágódott a szobám ajtaja mire én és Ryen is egyből az ajtó felé fordúltunk . Apa dühös arca fokozattosan megváltozott és miután többször is végig nézett rajtunk és nem fedezett fel semmi olyat amit nem lenne szabad csinálnunk Ryennel , megkönnyebülten kifújta a levegőt és kérdön nézett ránk .
-Bocs srácok én csak azt hittem , hogy ..-Megköszörűlte a torkát és inkább gyorsan témát váltott.-Miért vagytok még fent ilyen későn?
Felültem és megcsóváltam a fejem .
-Apa nem csináltunk semmi rosszat , annyi történt , hogy felriadtam és bevertem a fejem az ágyba , Ryen pedig "kibélelte" az ágy és a matrac közötti részt és a hideg kezét a fejemre tette .-Fogalmam sincs , hogy mi ütött apába még sosem láttam ennyire aggódni miattam , de az biztos , hogy ő a világ legjobb apukája . Ryen megköszörűlte a torkát és kihúzta magát .
-Elnézést , uram , hogy felkeltettük . -Mondta Ryen komoly arcal . Apa bólintott és még mindig ott állt az ajtóba aztán anya komás feje megjelent az ajtóba és átölelte apa oldalát.
-Mi történt , ugye nincs semmi baj?.-Kérdezte két ásítás közbe mire apa aranyosan elmosolyodott és megrázta a fejét helyettem is .-Adam hagyd a gyerekeket aludni , Ryen rendes fiú nem csinálna semmi olyat a lányukkal amit  Darcy nem akar és persze a mi kis tündérkénk még mindenhez fiatal .-Anya gyorsan bejött a szobába megpuszilta a homlokom , Ryen arcát pedig megsímogatta aztán lekapcsolta a lámpát .-Aludjatok vissza , szép álmokat.-Mondta mosolyogva és apát kirángatta az ajtóból .
Halkan felnevettem és visszafeküdtem a meleg "ágyba" Ry követte a példámat és betakarta magunkat , arcomra tette a kezét és a hüvelykujjával simogatni kezdett .
-Bocsi az elöbbiért .-Mondtam halkan és belenéztem azokba a csodálatos szemekbe amik engem pásztáztak . Mosolyogva megrázta a fejét és megpuszilta az orrom .
-Jófej apukád van , kedves tőle , hogy ennyire félt bár tőlem nem kell , mert sose tennék olyat ami neked nem lenne jó . Mázlid van , hogy ilyen jó apád van az enyém egy szar alak akitől csak verést kap az ember .

Rossz fiú 2.जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें