Deel 3: in het vliegtuig

8 0 0
                                    

*onderweg naar het vliegtuig*
Ik: "Babe ik ben nerveus stel je voor we storten in ofzo." Maak je geen zorgen zei Sem.
*op het vliegveld*
Oke kom we checken snel in en dan kunnen we nog wat Starbucks halen, ze ik. Sem en ik checkte snel in en haalde wat koffie we gingen ook gelijk door naar de gate. Bij de gate moesten wij erg lang wachten, het vliegtuig had vertraging. Ik werd snel moe en viel in slaap op Sem zijn schouder, eindelijk was het vliegtuig er, Sem maakte mij rustig wakker en we liepen alvast om de tickets te laten checken.
*In het vliegtuig*
We zaten al een uur in het vliegtuig dus we moesten nog ong 16 uur. Ik sliep al snel in slaap op sem zijn schouder en hij op mijn hoofd. We werden tegelijk wakker en gaven elkaar een kus en besloten om wat Netflix te kijken. We keken samen naar F-R-I-E-N-D-S onze favo serie😍. De stuardesse kwam met het eten langs, Sem vroeg voor noodles en ik vroeg om wat pringles en we deelden samen een drankje.
*14 uur later*
Eindelijk we zijn geland zei ik tegen Sem, Sem zei: "Ik zei toch dat niks zou gebeuren. Ik en Sem belde een taxi om naar ons hotel te gaan:

 Ik en Sem belde een taxi om naar ons hotel te gaan:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik en Sem gingen slapen want we werden al best moe.
*De volgende ochtend*
Ik en Sem besloten samen te douchen om tijd te sparen. Sem kon niet stoppen met kijken, ik ook niet. We begonnen te zoenen voor 15 min lang ofzo en daarna droogde we onszelf snel af. Er kwam een tournure voor het hotel dus ik en Sem kwamen snel we hadden een cute couple goals outfitje aan:

 Er kwam een tournure voor het hotel dus ik en Sem kwamen snel we hadden een cute couple goals outfitje aan:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

We liepen naar de tourbus en begonnen te zitten, Sem gaf me een kus op mijn wang. De tourbus begon met rijden, ik en Sem zagen gelijk een strand waar we sowieso naar toe gingen en er was ook een leuk restaurant ernaast, er was ook een Kermis ik en Sem hadden daar ook veel zin in. Toen we weer werden afgezet bij het hotel gingen ik en Sem naar dat strandje, we wouden onze eerste kus weer herspelen, dus we gingen liggen op het aan en keken naar de sterren en het mooie doorzichtige water. Ik keek Sem weer aan en hij mij ook, we zoende elkaar net als de eerste keer de vonken sloegen ervan af, het was geweldig.
*De volgende ochtend*
Ik en Sem werden wakker en gingen onze tanden poetsen. We besloten om naar het strand te gaan en ik trok mijn bikini aan:

 We besloten om naar het strand te gaan en ik trok mijn bikini aan:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Sem vond hem ook heel leuk. Op het strand gingen we naar het water Ik en seem doken er Allebei gelijk in. Ik Zet tegen Sem dat hij even onder water moest gaan dus hij deed het, toen gin ik onder water en gaf hem en kus, hij stond op en tilde mij omhoog. Daar stonden we in het water, te zoenen het was geweldig. Sem begon opeens misselijk te worden en ik vroeg waarom, hij zei dat het misschien door het klimaatverandering kwam dus we gingen het strand weer op ik haalde een glaasje water voor Sem uit het restaurant op het strand. Sem ging even slapen op de handdoek, dus ik bleef naast hem en ging gewoon lekker zonnen. Even later kwamen er een paar jongens en die begonnen mijn lichaam aan te raken dus ik keek op en probeerde ze weg te halen, ze gingen niet weg dus maakt ik Sem wakker. Sem begon te vechten met de jongens zodat ze weggingen. De jongens gingen uiteindelijk weg, Sem had nogal wat wondjes. Ik begon te huilen op Sem zijn schouder, hij knuffelde mij. Ik was gewoon zo geschokt, Sem die keek me aan en zei dat die jongens mij gewoon zagen als een snack en hij pikte dat niet, want ik was zijn vriendinnetje ofc.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Nov 18, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Sem c in Costa Rica met Jou!Where stories live. Discover now