Deel 2: De winnende kaartjes

10 1 0
                                    

*Volgende ochtend*
Je wordt wakker door het alarm en staat op je gaat weer douchen en pakt je zwarte bh en een bijpassend slipje.
In de douche denk je aan Sem, JE VRIENDJE! Je kan het nogsteeds niet geloven, je stapt uit de douche en föhnt je haar snel. Je belt Sem terwijl je gewoon in je bh en slipje zit maar het maakt je niks uit. Sem neemt op en zegt hey schat vandaag in de pauze bij elkaar zitten en ook in de lessen? Jij zei natuurlijk ja jullie hingen op en je trok snel ff een leuk outfitje aan:

 Sem neemt op en zegt hey schat vandaag in de pauze bij elkaar zitten en ook in de lessen? Jij zei natuurlijk ja jullie hingen op en je trok snel ff een leuk outfitje aan:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Sem staat al voor de deur dus je rent snel naar beneden en zegt tegen je ouder dat je naar school gaat. In de auto zegt Sem gelijk hoe leuk je outfit is en je geeft hem gelijk een kus. Onderweg naar school voelde je dat je ongesteld werd en je werd bang dat je misschien zou doorlekken. Je vroeg aan sem of hij wat sneller kon rijden zodat zijn stoelen niet vies werden, dus hij reed wat sneller.
*op school* ik gaf Sem een kus en zei dat ik hem terug zou zien in de klas en ik sprinte naar de wc's. In de klas zaten ik en Sem weer naast elkaar en we waren alleen maar aan het kletsen maar de docent had het niet door.
*In de pauze*
Ik en Sem zaten in de pauze naast elkaar en ik kreeg opeens een mailtje van winnendeticketsvoorjou.nl en ik zei tegen Sem dat het wrs weer fake was hij zei dat ik gewoon moest kijken want je weet maar nooit, dus ik keek en er stond dat ik 2 kaartjes naar Costa Rica had gewonnen! Ik zei tegen Sem: Holyshit Sem ik heb zojuist 2 kaartjes naar Costa Rica gewonnen. Sem vroeg wie ik zou meenemen, ik zei dat ik hem zou meenemen natuurlijk. Ik en Sem belde onze ouders en vroegen of het mocht ze zeiden allebei ja. De vlucht zou vertrekken om 14:00 op 24 December, 1 DAG VOOR KERST! Ik ga kerst doorbrengen met mijn vriendje in Costa Rica! We gingen al over 4 dagen en onze vakantie begon over 3 dagen dus dat was perfect.
*3 dagen later*
Sem zou komen overnachten zodat jullie die volgende ochtend gelijk konden vertrekken. Hij had zijn koffer al gepakt zodat hij mij kon helpen met inpakken. In de avond toen we gingen slapen gingen we snel nog een filmpje op Netflix kijken, ik zocht op horror. Sem zei dat ik hem mocht vasthouden als ik bang werd, ik werd meerdere keren bang en hield Sem stevig vast uiteindelijk werd je wat moeier, Sem die zag dat je in slaap viel en vroeg of ik moe was, ik zei ja en we gaven elkaar een lange kus en vielen knuffelend in slaap. De volgende ochtend werd ik wakker en zag dat Sem nog sliep, hij sliep zo schattig!, dacht ik. Ik ging alvast douchen, ik was vergeten mijn kleding te pakken dus ik liep uit de douche en keek of Sem nog wakker was, hij was nog wakker. Ik zei verlegen ik ben vergeten kleding te pakken, hij zei dat het niet uitmaakte. Sem die was heel lief en schattig hij zei dat ik een heel mooi lichaam was, maar ik vond van niet. Sem vond het geweldig en toen kreeg hij een stijve en ik begon te lachen en keek en zei Thanks, Sem keek mij beschamend aan en zei: Oh shit haha, het spijt me. Met een rood gezicht maar ik vond het niet erg. Ik kwam de douche uit en sem keek me aan, terwijl ik nog in mijn bh en slipje stond ik bukt om sokken en kleding te pakken om in te reizen:

 Ik kwam de douche uit en sem keek me aan, terwijl ik nog in mijn bh en slipje stond ik bukt om sokken en kleding te pakken om in te reizen:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Sem c in Costa Rica met Jou!Where stories live. Discover now