01

10 2 0
                                    

  Mala som pocit, že mi praskne hrudník. Srdce mi bilo tak silno a hlasno, až to bolelo. Dych sa mi zasekával v hrdle a von vychádzal iba v podobe vzlykov. Nebola som zvyknutá bežať tak dlho a rýchlo.

  Cez slzy som videla rozmazane a bála som sa, že každú chvíľu vyrazím do nejakého stromu a dobehnú ma. Zavalila ma ďalšia vlna strachu. Čo sa stane ak má tí traja vlci dobehnú? Spravia so mnou to isté čo mojej rodine? Tiež ma zabijú? Nedokázala som vyhnať ten obraz z hlavy.

  Moja sestra a dvaja bratia ležiac na zemi v kalužiach krvi, pomaly vpíjajúcej sa do snehu. A vlk, s hnedou srsťou zlepenou od krvi, nad nimi s papuľou rozďavenou hľadiac na nich so šialeným úškrnom. Ďalší sivý vlk umlčal posledné srdcervúce výkriky a kňučanie mojej mamy. Pustil ju a nechal ju tak. Tretí čierny vlk, s obrovskou jazvou cez oko, stojaci nad otcom, ktorému sa v očiach odrážala bolesť. Nielen fyzycká, bolel ho pohľad na jeho rodinu. S jeho posledným výdychom pozrel na mňa a v jeho očiach zažiaril plamienok nádeje. Až kým ich nezavrel. Čierny vlk následoval jeho pohľad a keď ma uvidel, moje srdce vynechalo zopár úderov. S úškrnom zavrčal a spravil krok ku mne. Akokoľvek som sa snažila pohnúť.. No nešlo to. ,,Pozrime sa. Prišiel dezert," zasmial sa a vtedy spozorneli aj jeho priatelia. Pozreli na mňa a rozbehli sa za mnou. Vtedy som konečne začala bežať.

 

  Ďalšia časť, ktorá sa javí úplne o ničom! Super!
To je tak keď píšem o... 23:47 😂
Čo nespravím pre wattpad a tých dvoch ľudí čo to čítajú 😂 ďakujem aspoň vám 🖤
Prajem príjemný zvyšok dňa alebo aj noci ☺️

 

MoonlightWhere stories live. Discover now