Mektup

21 3 0
                                    

Sayın Samuel Clarkson

Bildiğiniz üzere Brad Ackles ı ben koruyorum. Hoş olmayan ilk karşılaşmamızda bana söylediklerinize inanmamış ve sizi etkisiz hale getirmek durumunda kalmıştım. Ancak araştırmalarım sonucu dediklerinizin doğru olduğunu saptadım. Ayrıca bay Ackles ' n buradaki ahlaksız ve rahatsız edici tavırlarınıda eklersek sizin vereceğiniz cezayı hakettiği düşüncesindeyim. Yarın öğle saatlerinde vereceğim adrese gelirseniz bu işi birlikte halledebiliriz . Eğer gelmezseniz ben tek başına yapacağım. Saygılarımla.

Christiana Winchester

Mektubu bitirip hızlıca gönderdim. Hazırlıkları bitirmek için bir kaç vampir arkadaşımı da çağırdım. Eğer planda işlemeyen bir yer veya acil bir durum olursa saklandıkları yerden çıkacaklar yani Samuelin işi yarın kesinlikle bitecek. Herkes eve dağılıp saklanacağı yeri tespit etmeye koyuldu. Biz Brad le odaya çekilip biraz çalışmaya karar verdik son günü boşa harcamak yersiz olurdu. Akşam olduğunda hazırlıklarımız tamamen bitmiş karnımızı doyuruyorduk ki birden kapım kırıldı heryerden vampir fırlıyordu . Anladığım kadarıyla Samuel erken ve kalabalık gelmeye karar vermişti. Hepimiz yerimizden fırlayıp yukarı koştuk odadan silahlara ulaşmamız gerekiyordu ben aşağıda kaldım mutfakta ne kadar kesici alet varsa rastgele vampirlere fırlatırken. Biryandan bir kaç tanesini acı çektirerek etkisiz hale getirmeyi başardım. O sırada herkes silahını almış aşâğı inmişti. Hemem Brad e bağırıp uyardım .

-Brad gücünü kullan !

Der demez görünmez oldu ve kargaşanın içine daldık o arada gözüm dışarıda bekleyen Samuel e takıldı. Hemen onu olduğu yere sabitledim . Fakat o kadar güçlüydü ki daha ne kadar tutabilirim bilmiyorum. Hızla ona koştum ve nerdeyse kafasını koparacakken kurtulmayı başardı dövüşmeye başladık.

-Demek beni kandıracağını sandın aptal .

-Evet dışardan oldukça aptal görünüyorsun pislik.

-En az ailen kadar safsın Christiana.

-Sakın ailemle ilgili konuşma yoksa onları öĺdürenlere yaptıklarımı sana da yaparım.

-Yazık intikamını aldığını düşünüyorsun değil mi ?

-Evet hepsini acı çektirerek geberttim.

-Safsın aileni onlar öĺdürenler onlar değildi yanlış vampirleri öldürdün tatlım.

-Yalan söylüyorsun orospu çocuğu.

Kafam allak bullak olmuştu doğru söylüyor olamazdı değil mi ? Ama yalan söylese düşünce sesini duyardım . Biranda durdum.

-O zaman kim ?

-Mmm kimler demelisin tatlım.

-Uzatmada söyle !

Ağzından k çıkmıştı ki Samuel n kafası yere düştü . Brad Samuelin kafasını uçurdu. Ama bu ailemin.katillerini öğrenmemi engellemedi. Söyleyemeden düşünce sesini duymuştum. Brad e baktım bişey söylemeden eve geri koştum içimdeki öfke o kadar büyüktü ki önüme gelenin kafasını uçurdum. Uğradığım ihanet içimi tekrar karartmıs beni eski saldırgan öfke dolu günlerime götürmüştü yine içim intikam ateşiyle yanıyordu. Nihayet tüm vampirleri geberttikten sonra cesetleride hallettiğimizde güneş doğmak üzereydi. Fakat zerre kadar uykum yoktu  . Brad uyuduğunda zihnine girdim o bu işin içinde mi değil mi bilmek zorundaydım. Neredeyse çocukluk anılarına kadar indim fakat Brad temizdi. Yatağın içinde oturup yeni bir plan için düşünmeye başladım. Bu sefer ki daha tehlikeliydi ölme olasılığım çok yüksekti bu yüzden Brad i kendimden uzaklaştırmak zorundayım onu tehlikeye atamam bu işte tek başınayım kimseyi kendimle intihara zorlayamam . Bu düşüncelerle uykuya daldığımı farketmedim.

Multimedia Samuel Clarkson

CHRISTINAHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin