Hoşgeldin Başbelası

29 1 0
                                    

Zilin çalışıyla gözlerimi açtım uykumun orta yerinde kim bu sürtük düşünceleri eşliğinde gözlerimi ovuşturarak kapıya gittim delikten bakmadan kapıyı ne var diye açmamla karşımda siyah saçlı yeşil gözlü muhteşem kaslı bir yunan tanrısı buldum. Böyle bir bebekle barda tanışmış olsam yatağa atacağım cinsten bir adamdı . Ama şu can sıkıcı görev aklıma gelince onun şu lanet acami vampir olduğunu anladım bos bir ifadeyle suratına bakıp

-Geç

-Ne kadar dost canlısısın

-Sen benim dostum falan değilsin acemi ucube daha fazla dikilip dikkat çekmeden içeri giricek misin yoksa kafanı kopartmamı mı tercih edersin ?

-Hey bu ne sertlik konseyin beni böyle bi psikopata göndereceğini bilsem kendi kalbime kazık sokardım

-Gec kalmış sayılmazsın başbelası bi kazık ayarlayabilirim ya da istersen konseye bi mektup yazalım seni baska birinin yanına göndersinler sende en geç bi haftaya geber nasıl fikir ?

-Tamam asabi fıstık patron sensin nasıl istersen çünkü lanet kıcım tekmelensin istemiyorum.

-Bende öyle düşünmüştüm.

-Ben baya bir açım yiyebilceğimiz bir komşun falan var mı kıyıda köşede ?

-Kural bir kendine hakim olmayı öğreneceksin etrafımdaki insanlara zarar verirsen seni en acılı şekilde gebertirim şimdi eğer açsan buzluğun arka tarafındaki bölmede kan var gidip zıkkımlanabilirsin.

-Lanet olsun taze kan içmez misin sen ?

-Sadece akşam yemeğinde seni çömez uslu durursan akşam benimle işyerime gelebilir benimle taze boyundan servis yemeğimi paylaşabilirsin.

-Hey çalıştîğını söyleme bana bebek

-Bütün gün popomu devirip yattığımı mı sanıyosun oyalanmak insanların arasında yaşayabilmek ve taze kana daha kolay ulaşabilmek için barda şarkı söylüyorum çalışmak sayılmaz bebek !

-Çalışmakla kan bulmanın ilgisi nedir ?

-Önüme gelen her insanı öldürmem bilirsin insanların arasında da bizim gibi ucubeler var. Hırsızlar katiller tecavüzcü ya da sapıklar sadece bu pisliklerin kanını içerim ve bunlardan barlarda çok fazla var .

-Bir şekilde kötü insanları temizliyosun yani

-Öyle de denebilir . Şimdi seni korucaksam kurallar olucak konsey benden seni sadece korumamı değil eğitmemi de istedi . O yüzden beni hocan olarak düşün sözümden çıkmak yok gözüm her saniye üstünde olucak tüm bunlar bittiğinde senden iyi vampir çıkarmayı umuyorum . Ilk ders susuzluk kontrolü işyerimde yada etrafımdaki herhangi birine en ufak bi zarar verirsen  ölümün benim elimden olur. Kimliğimi ve düzenimi asla tehlikeye atamam .

-Etrafındaki insanlar beni kim olarak bilecek.

-Yurtdışında yaşayan bir arkadaşım olduğunu söyleyeceğim sende dikkatli olucaksın tabi.

-Daha bunlar üzerine konusacak çok zamanımız olacak şimdi istersen banyoya falan girebilirsin çünkü 1 saat sonra bara gitmek icin çıkıcaz gitmeden daha bişeyler atıştırabilirsin yanına yedekte alırız orada kimseye saldırmanı istemeyiz .

-Tamam teşekkürler.

1 saat sonra arabaya bindik yolda bilmesi gereken şeyleri anlattım kurallar falan tüm zırvaları ögrendi . Özellikle Jennifer a yaklaşmaması için uyardım flört etmeyi yasakladım karşı çıktı ama sözümü dinlemekten baska çaresi yok. 20 dakika sonra bara vardık bardakilerle Brad i tanıştırdım kararlaştırdığımız gibi Brad benim Fransadan gelen arkadaşım rolüne girdi. Birlikte kulise gittik Jennifer la tanıstılar Jennifer Brad e hayran kaldı tabi haklı ama bizim ne tür bir canavar olduğumuzu bilse eminim topukları kıcına vura vura kaçar . Jennifer n Brad e bakışlarını bölüp öksürme sesi yaptım.

-Tembel bir sürtük olmayı bırakıp benimle ilgilensen diyorum bebeğim ne dersin ?

-Ilginin başkasına kaymasını kaldıramayan bi diva mı oldun şimdi bebekk

-Ahh hadi bebeğim o benim arkadaşım onu kıskanmam ama insanlar sahneye çıktığımda popolarına benzediğimi söylerse iste bu beni kızdırır.

-Hahaha kusursuz olmak zorundasın demi sürtük gel buraya diva

Sahneye çıktım her zaman ki gibi değildim çünkü gözümü Brad ten ayırmamalıydım her an dişlerini yerinden çıkarabilir.  3 saatin sonunda Brad in zor dayandığının farkındaydım gidip yedek şisesini çoktan kafaya dikti ve hala susuz. Alkışlarla sahneden indim Brad n yanına gittiğimde artık dişlerini çıkarmaya hazırlandığı belliydi. Son anda kolundan yakaladım.

-Lanet olsun senin sorunun ne gerizekalı sana kuralları anlattım.

-Artık dayanamıyorum acil kan lazım yürü benimle deyip çekistirdim arka tarafa götürdüm ve ordan ayrılmamasını tembihledim . Iceri girip hızlıca zampara tiplere baktım birtanesini gözüme kestirdim ve yanına yaklaşıp onu arkaya çektim. Vardığımızda Brad çıldırmak üzereydi. Adamı köşeye sıkıştırıp duvara sabitledim. Vücudumu ona dayayıp boynuna kücük bir öpücük bıraktım elini kalçama attı. Tekrar boynuna yanasıp dilimi gezdirirken aniden dişlerimi geçirdim. Biraz midemi doldurduktan sonra gerisini Brad e bıraktım . Oda işini hallettikten sonra cesedi attık . İçerde oyalanmadan eve döndük . Gece yarısını çoktan geçmişti ve yatmak istiyordum .

-Nerde yatacağım

-Benim odama sana bi yatak hazırladım orda yatarsın.

-Vaaov demek beni izleyerek uyumak istiyorsun.

-Lanet suratını izlemek umrumda bile değil ucube seni gözümün önünden ayırmamam lazım her an herşey olabilir . Olayın tehlikesinin tek farkında olan ben miyim acaba.

-Herseyin farkındayım tamam mı kücük bir bebek gibi korkuyorum ama delirmeye de niyetim yok kafama takmamak için kendimi zorluyorum.

-Hah kafaya taksan iyi edersin şirin çocuk o herif seni yakalarsa seni hızlı öldürmesi için ona yalvarırsın.

-Ama yakalayamaz değil mi sonuçta senin yanındayım beni korumalısın yanılıyo muyum ?

-Evet görevim bu lanet olsun 750 yaşındayım ve bebek bakıcılığı yapıyorum ooovvv .

-Seninde kafa dağitma yöntemin bu mu karşındakini aşağılayarak mı rahatlıyosun bayan güzel olduğu kadar da pislik.

-Hah ben sadece gerçekleri söylüyorum bay kendini akıllı sanan aptal bi çocuk kadar tecrübesiz ve korkaksın senden nasil cesur bir vampir yaratıcam bu benim icin bile bir muamma.

-Benim için bile derken sen tanrı vampir falan mısın ne bu havalar.

-Ben safkan koruyucu tam bir vampirim seni salak senin gibi yarım değilim ailem koruyucu vampirlerdendi . Ve her ikiside saf kandı . Senin sadece tek bir gücün var değil mi benimse 3 gücüm var ve dövüş yeteneklerim en üst seviyede bunun yanında  susuzluğum konusunda da irademi koruyabiliyorum yaklaşık 200 yıldır insanların arasında yaşıyorum . Konsey neden seni bana yönlendirdi sanıyosun çünkü ben yeryüzündeki en güçlü vampirim seni benden daha iyi koruyacak bir kişi daha yok .

-Ve sen bu kadar gücü kullanmıyosun öylece insanların arasında yaşayıp gidiyosun öyle mi neden ?

-Çünkü gerekmiyor tamam mı bir zamanlar sonuna kadar kullandım bu görev gelene kadar da bir daha ihtiyacım olmadı . Güçler oyuncak değildir zevk için kullanamazsın. Seninle işim bittiğinde bunları sende öğreneceksin . Şimdi artık uyumak istiyorum .

-Peki son bir soru gücünü ne için kullanmıstın geçmişte ?

-Bu ögrenemeyeceğin bir hikaye acemi şimdi yat artık.

Tanrım ne geveze çıktı bu ucube bir o kadar da salak güçlerimi sormadı gerçi sorsada söylemezdim bir süre daha o bilmeden zihnini okumaya devam ederim sonra belki söylerim . Fakat gerçekten çenesini tuttuğu zamanlarda tam bir afet bu iş bittiğinde belki biraz eğleniriz.

Multimedia Brad

CHRISTINAWhere stories live. Discover now