16. Moment unic

3.9K 244 29
                                    

A fost mai greu decat mi-am inchipuit sa scriu acest capitol :)) Prea multa emotie pe care m-am chinuit sa o suprim in cateva pagini. Sper ca am reusit sa transmit cate ceva din sentimentele lor, din starea in care se aflau... si contez pe voi sa-mi spuneti asta! :D

Va multumesc pentru ca cititi! Sunt mandra sa scriu asta!

Warning pentru sfarsitul capitolului ;) Si ascultati neaparat melodia :X E asa sexyyyyy!

V-am pupat! Noapte buna!  :* :*

16. Moment unic

-Mami, ce cautam aici?

Micutul nazdravan se invartea in jurul mamei sale ca un titirez. Imbracat intr-o camasa albastra ce venea ca si tunata pe pieptul lui micut si o pereche de pantaloni la dunca negrii. Era parfumat, aranjat, cu parul facut tepi, cu zambetul si ochii lui Cezar.

-Vei vedea, dragul meu! ii sopti bland mama sa lasandu-se pe vine pentru a-i face ultimele retusuri.

Ii saruta pe obraz si se ridica in picioare, lasand la vedere rochita alba cu care se imbraca. Ii ajungea pana sub fund, vaporoasa si fara decolteu, de aceasta data, insa ii statea foarte bina. Parul rosu era strans intr-un coc lejer, iar cateva suvite ii cadeau pe fata alba.

Isi lua baietelul de mana si intra in restaurantul select, facand ca toate privirile sa se indrepte spre ei. Un domn imbracat la patru ace se opri in fata lor, zambind.

-Buna seara si bine ati venit! Numele meu este Virgil si va voi aduce tot ceea ce doriti in seara aceasta! Stiu despre ce este vorba, asa ca va rog sa ma urmati!

Si le intoarse spatele, obligandu-i sa il urmeze.

Antony isi stranse mama de mana si ridica privirea tematoare spre ea.

-Va fi bine, iubirea mea! Este doar o mica surpriza pentru tine, iti promit! sopti ea, iar copilul o crezu, zambind fermecator si miscandu-se dupa Virgil.

Nicoleta ramase pe loc, privind mandra spre fiul ei. Se decise sa ii urmeze si ea pentru a-i prezenta lui Antony mica surpriza.

Baiatul ce facea parte din personal ii duse la etaj, intr-un separeu ce se vedea ca era aranjat cu bun gust, dar si foarte intim. El se opri si se intoarse spre cei doi.

-Eu ma voi retrage si voi reveni in scurt timp pentru a va lua comanda. Sa aveti o seara frumoasa!

Si cu aceasta urare se intoarse inapoi la scari.

Nicoleta inghiti in sec emotionata, cu inima batandu-i nebuneste in piept.

-Haide mami! Vreau sa-mi vad surpriza! tipa entuziasmat Antony fugind spre separeu.

-Antony, stai....

Dar prea tarziu. Baietelul se opri chiar in dreptul mesei, privind in interiorul separeului. Nicoleta ofta frustrata ca nu iesise totul cum planuise ea, dar se indrepta si ea spre micutul ei smecheras. Cand ajunse langa el, se lasa pana la nivelul lui si ii saruta obrazul, asezandu-si o mana pe spatele lui micut.

-Iubitule, nu asa vroiam sa decurga surpriza. Vroiam sa ti-l prezind cum se cuvine! privi spre cel care statea la fel de impietrit precum fiul ei, apoi isi reintoarse privirea spre pitic, observand ca si acesta o priveste.

Lacrimi mari ii alunecau din ochii albastrii, prelingandu-se pe obrajii imbujorati.

-Mami, spuse el incet. Nu seamana cu barbatii din filme! suspina micul ei ingeras privind spre barbatul imbracat la costum cu o camasa neagra, asortata, si cu ochii de un albastru mocnind.

Regina Noptii- CompletUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum