VOLUM PUBLICAT

2.8K 54 6
                                    

   Dragii mei cititori, vreau să vă anunț că visul meu s-a împlinit. Cartea este în decurs de tipărire, momentan este disponibilă doar la precomandă. Din luna decembrie va fi disponibilă în librării, magazine online etc. Cei care o veți precomanda acum o veți primi probabil în decembrie.Titlul inițial a fost tradus în limba română, cartea numindu-se acum Întâlnindu-l pe domnul Parker. 

 Mă puțeti găsi pe facebook sub numele de Anna Iănescu( în curând și-n librării haha)pentru mai multe detalii, informații, dacă doriți să conversăm. Am să vă las aici poza de copertă și descrierea. Link-ul o să-l găsiți pe profilul meu și pe pagina de facebook. Dacă nu puteți intra direct pe site-ul editurii Stylished Books la secțiunea precomenzi și o să o găsiți acolo.

Până atunci am să vă mai țin la curent atât pe wattpad cât și pe facebook( nu uitați, Anna Iănescu).

Până atunci am să vă mai țin la curent atât pe wattpad cât și pe facebook( nu uitați, Anna Iănescu)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Dating Mr.Parker (#Wattys2016)( În curs de publicare)Where stories live. Discover now