Capitolul 1

22 3 5
                                    

Bafta la citit 😅😅
woodizz

În mod normal, în serile de vineri preferai să stai acasă, cel mai probabil să dormi ca să scapi de oboseala provocată în timpul săptămânii. Nu prea îți plăcea să ieși din zona ta de confort, unde te simțeai cel mai în siguranță.

Sfârșitul ultimului an universitar aducea extrem de multe probleme și griji. Una dintre ele era prezentarea și obținerea licenței. Dar până acolo trebuia să socializezi cu profesorii care erau curioși de ce veți facee în continuare, să participi la festivități unde clasele de an trei erau în centrul atenției, să mergi la petreceri de sfârșut de an.

Îți repetai în gând că totul se va termina curând, ca o să te distrezi acolo. Dar adevărul era că nu doreai să mergi la o petrecere dată de cel mai insuportabil tip din lume. Ai avut câteva tangențe cu el, la un moment dat chiar flirtând cu tine de față cu iubita lui. Te dezgusta dar sperai să nu-l mai vezi.

- Nu mai umbla la rochie, te mustră Yujin, una dintre fetele cu care te-ai împrietenit în prima zi de facultate, iar prietenia voastră s-a extins până ls terminarea ei.

- Oricum tragi degeaba de ea, comentează blonda pe un ton amuzat atunci când vede cum doreai să îți acoperi mai mult coapsele.

- Nu cred că mă avantajează, te încrunți ușor înspre ea, dar primești o privire dezaprobatoare.

- Îți faci prea multe griji. Rochia asta e chiar lungă în comparație cu ce port eu, așa că taci și fii drăguță, spune fata, după care vine spre tine și te prinde de braț. Cred că suntem gata, murmură în timp ce își privește camera pentru a se asigura că nu a lăsat nimic în urmă.

Auziți amândouă un bâzâit ce venea de la telefonul blondei, dar nu apuci să o întrebi ce s-a întâmplat pentru că îți face semn să mergi înainte. Ce a apucat-o acum? În urmă cu câteva secunde te ținea lipită de ea, dar acum vrea să scape de tine?

Decizi să nu mai pui întrebări și cobori scările, ajungând jos. Becurile erau toate stinse, doar sufrageria era mai luminată. Prin geamurile camerei puteai observa farurile unei mașini care era plasată în fața casei.

- Haide, o să întârziem, o auzi pe Yujin din spatele tău.

- E o petrecere, chiar e anumită oră la care să fim acolo? întrebi ușor amuzată.

- Normal, se încruntă fata în timp ce iese din casă, cu tine în spate. Dacă vrei să apuci alcoolul, atunci da. Când e vorba de plecare nu e o oră fixă, rânjește ea, lucru care te face să-ți dai ochii peste cap.

Dacă te luai după prietena ta, nu mai plecai de acolo până a doua zi. Dar nu aveai de gând să stai atât de mult, nici nu aveai ce face. Singura problemă pe care o aveai e că nu puteai lua mașina să conduci tu, deoarece tatăl tău era plecat cu ea. Oh, de ai fi avut-o ai fi plecat de acolo după primele 5 minute.

ți indrepți atenția spre vehicului neagru, a cărei portiere se deschide. Un băiat brunet își face apariția, făcând un semn scurt ca să intrați in mașină. Părea oarecum enervat că era acolo, dar nu-ți puteai da clar seama.

Când ieși afară, îți indrepți atenția spre vehicului negru, al cărei portiere se deschide. Un băiat brunet își face apariția, făcând un semn scurt ca să intrați in mașină. Înainte să intre și el, te scană scurt din cap până în picioare, neavând o expresie anume pe chip. La blondă nici măcar nu s-a uitat, oare erau certați? Ce-i drept, părea oarecum enervat că era acolo, dar nu-ți puteai da seama.

Danger; Cho SeungyounWhere stories live. Discover now