Ziua 65 **

11.9K 614 62
                                    

09: 09

Matt imi aseaza geanta si privesc afara pe geam,mainile mele erau reci si le tot bagam in buzunarul paltonului dar degeaba.Matt se aseaza langa mine si il vad cum aranjeaza nasturii de la paltonul lui gros,privirea lui era pe mine si imi apuca mainile.

-Iti este frig? intreaba si afirm din cap.

Una din mainile mele ajunge in buzunarul lui si inghit in sec,simt inima pulsang mai tare in piept si am concentrez pe drum.

Nu pot sa cred cum au ajuns lucrurile,nici nu mai sunt cu Aaron impreuna - el avand alta iubita acum - si Matt este langa mine in timp ce ma tine strans de mana.Credeam ca voi fi pentru totdeauna cu Aaron dar se pare ca m-am inselat,se pare ca asta a fost sa fie,sa ne separam.

-Culca-te printeso,va fi un drum lung,spune si imi lipesc tampla de umarul lui.

...

-Trezeste-o! aud o voce feminina si am foiesc.

-Sher,haide,am ajuns,simt o mana pe obrazul meu si si deschid ochii.

-Hmm? spun somnoroasa.

-Haide,am ajuns,vino,e frumso aici,zambetul lui Matt era mare.

Ma dezlipesc de el si scot mana din buzunarul lui,imi frec ochii cu dosul palmei si ma ridic in picioare.Ies afara din autocar si cald pe patura mare si alba,aerul rece ma loveste in fata si simt cum tremur repede.

-Liniste,5 secunde vreau,spune doaman profesoara.Puteti pleca inauntru,va vor duce cativa din baieti bagajele,spune si dau sa pasesc spre Miranda.

-Hey,Edward nu a vrut sa vina? o intreb.

-Nu,din nefericire,sora lui are o problema cu orele de inot si a trebuit sa stea cu ea,spune si afirm din cap.

-Sper sa se faca bine,spun si ea afirm din cap.

-Dar tu,cum de esti impreuna cu Matt? se uita la mine.

-Nu sunt cu el Miranda,m-a adus doar pana la scoala,atat-

-Sigur! rade.Vati sarutat,nu-i asa? se uita la mine si eu imi aplec capul.

-Mda,el..um,el ma sarutat,recunosc si el ma loveste peste umar

-Nu stiam ca sunt atat de priceputa,stii ar trebui sa actionezi si tu,oricum stii ce ti-am spus la telefon,spune si o apuc de geaca.

-Chiar sunt impreuna? intreb si sta pe ganduri.

-Nu stiu sigur,adica nu se tineau de mana si nici nu s-au sarutat -afara,in schimb in autocar nu stiu - ,deci poate nu sunt,nu stiu,spune si se indeparteaza de mine.

Raman in locul meu si ma uit in spate,il vad pe Matt alaturi de Francisco ducand 3 valize.Cand se apropie de mine Matt imi zambeste ca de fiecare data,il vad ca se lipeste de mine dar incerc sa evit asta.

-Hey,Sher,ar trebui sa-ti facem cunosctinta cu o prietena de-a noastra,spune Francisco si zambesc.

-Mi-ar placea,recunoc si el imi trage cu ochiul.

Dupa ce am ajuns la receptie Matt a lasat valizele jos alaturi de Francisco,acestia vorbesc si rad intre ei in timp ce eu il cautam pe Aaron.Nu il vedeam niciunde si chestia asta ma cam enerveaza,de ce nu este aici? Unde e? Oare e cu fata aia?

-Deci,liniste va rog,spune profesoara.Cei din primul autocar s-au dus deja la camerele lor deci de la numarul 20 in colo sunteti voi,cred ca va descurcati,nu-i asa? spune aceasta zambitoare.

Un "da" puternic se aude in receptie si plecam cu toti.

-Cu cine vei sta in camera? intreaba Matt spre Francisco.

-Jessica,stii ca-mi place de ea,spune si Matt rade.

-Tu printeso,cu cine? intreaba si am uit la el.

-Nu stiu,nu m-a ales nimeni,spun si rade usor.

-Te superi daca voi fi eu acela? ridica o sparnceana si imi presez buzele una de alta.

-Mnu,spun si el imi mangaie capul urmata de buzele lui care se preseaza de tampla mea.

____________________________________________________________________

Bun deci eu mor de nerabdare sa va arat ce se mai intampla,Jesus o sa ma iubiti mai incolo cand vedeti,stiu asta.Dar cum mie imi place sa-l apelez pe domnul ''suspans'' nu am ce sa va fac :)) zic si eu.

O sa va anunt mai repede ce se intampla stati linistiti dar va mai fi ceva pe acolo,o scurta bataie...saruturi si um...vedeti voi :)))) stiu la ce va ganditi deja si exact aia si este dar nu va spun cu ce baiat :))) muahaha :))) ok gata :*

Sper sa va placa,o sa postez mai des chiar daca trebuie sa invat pentru notele pe care nu le am si asta e,viata e cruda nu avem ce face :))) dar promit sa postez mai des :****

SMS // 00:00 - "Decision"✔EDITAREUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum