Ziua 63

13.4K 636 77
                                    

19:04

Cipsurile astea sunt cele mai delicioase,cascavalul a fost mereu preferatul meu si chiar daca sucul meu preferat nu este langa nu ma deranjeaza,este in regula si asa.Filmele de la televizor sunt super,actorii mei preferati joaca deci ce poate fi mai rau? Numic!

Tresar cad aud un ciocanit usor la usa si ma ridic de pe canapea,privesc usa panicata si ma ridic incet.Pasesc usor pe covorul moale - ii multumesc Domnului ca nu scartaie parchetul - si ma apropi repede de usa.

Privesc vizorul si imi dau ochii peste cap cand nu vad nimic din cauza intunericului,imi mijesc ochii bine si pot sa-mi dau seama dupa firele date peste cap ca este Aaron.Stai! Aaron nu-si da parul peste cap,el il are ridica in sus si arata bine de fiecare data.Oare este Matt,sau Francisco?

Apuc clanta si o deschid lent,imi scot capul afara putin si il vad pe Matt razand de mine.Expir usurata si deschid usa mai mult pentru al vedea mai bine,ochii mei il scaneaza fara sa-mi dau seama si ajunge cu privirea fixata pe zmabetul lui.

-Te-ai speriat? intreaba si imi duc mana la ceafa.

-Putin,recunosc.Ce cauti aici? intreb si el isi musca buza de jos.

-Pai am venit sa-mi cer scuze,cred ca ma luat valul si-

-Intra,il intrerup.

De ce am facut asta?Sunt politicoasa,nu nesimtita!

-Serios,imi pare rau,vreau sa stii ca si asa sunt alaturi de tine si te voi ajuta cu ce doresti,pentru asta am adus ciocolata,voua fetelor va place nu-i asa? intreaba si chicotesc.

-Mda,spun si el zambeste.

Il coordonez spre canapea si se aseaza,il sfatuiesc sa-si dea geaca jos pentru ca e cald inauntru si ma asculta.O asez pe cuier si ma apropii de el,ma asez la o distanta suficienta de el si privim televizorul.

-Iti plac filmele de actiune? intreaba.

-Mda,sunt cele mai tari,spun si cred ca rade la afirmatia mea.

-Si mie,mai ales cele pline de mister,spune cand gesticuleaza spre mine.

-Si mie,dar uras suspansul,recunosc si el afirma din cap.

-Stii,nu as vrea ca ciocolata asta sa se scurga pe blugii mei asa ca,de ce sa nu gustam? spune si rad usor.

Il vad cum rupe bucatile de ciocolata prin ambalas si il intinde spre mine,apuc una si chiar vroiam pe moment sa-i sar in brate pentru ca este cu capsune - ador capsunele.El nu prea mananca si incep sa fac si eu asta,nu-mi place sa mananc mai mult,o sa creada ca sunt nehalita.

-Si,cum a fost ziua ta? intreaba si ma uit la el.

-Normala,nu prea am facut mare lucru,ridic din umari si el zambeste.A ta?

-In regula,am fost dat peste cap cu pregatirile pentru munte,nu am stiut ca zilele vor trece atat de repede,zambeste si ma lovesc mintal peste fata.

Nu mi-am pregatit lucrurile,ce idioata sunt,stiam ca ceva este in neregula.Ii zambesc si il vad cum se apropie de mine,mana lui se aseaza pe spatarul canapelei mai aproape de mine.

-Um,vrei ceva de baut? intreb si se uita la mine.

-Sigur,spune si mai ia o bucata de ciocolata.

Alerg spre bucatarie si incep sa caut prin frigider - mama nu stie sa cumpere suc? - si cred ca o voi lua razna.Nu stiu ce sa-i duc,oare ii place apa? Doamne,sunt batuta in cap! Apuc sucul acidulat si torn in doua pahare,pasesc incet cu ele pentru ca le-am umplut pana sus.

-Poftim,o intind spre el iar Matt da cu mana in ea.

Paharul cade in poala lui si blugii lui stramti sunt uzi,raman blocata pentru ca - la naiba - e vina mea.

-Imi pare rau,nu am-

-E in regula,a fost vina mea,spune.

-Iti aduc un prosop,asteapta,spun si alerg sus pe scari,pentru prima data urasc ca am o casa mare.Era sa ma impiedic cand am coborat scarile dar noroc nu s-a intamplat asta.Ma opresc in fata lui si incep sa-i sterg tricoul,mana mea tremura usor si simt vina cum am cuprinde.

-Chiar imi pare rau,sunt-

-Shh! ma intrerupe si incep sa sterg mai incet.

Degetul lui pluteste sub barbia mea si o ridica usor,ochii mei fiind fixati pe ai lui care parca sclipeau de la atata frumusete.Inima mea batea ca nebuna in piept si parca tremuram mai tare,buzele lui carnoase si obrajii lui usor rosii.

Se apleaca usor spre mine si ii simt buzele moi lipindu-se de ale mele,aerul imi iese pe nari rapid in timp ce buzele lui se miscau usor de odata cu ale mele.Gura lui se deschide usor si a mea la fel,aerul cald din gura lui intra in a mea si simt ca ma topesc,mana lui fuge de sub barbia mea si se aseaza pe obrazul meu apoi pluteste in parul meu.

-M..Matt,spun in soapta cand imi aplec capul.

-Nu fi timida printeso,vreau sa te obijnuiesti cu mine,spune si inghit in sec.

______________________________________________________

Huh mama ce chestie,nu?

Are trebui sa ma felicitati,nu vedeti - de fapt cititi - un asa sarut mereu,mai ales cu Matt.Stiu ca va placut,stiu asta,cum sa nu stiu? :))) Pff deci nici nu stiu pentru ce mai e si Aaron pe aici,sa-l scoatem,ce ziceti? Sunt sigura ca sunteti de acord cu mine :)))

Legat de postari nu garantez zilnic,mi-am verificat orarul si o sa reusesc sa postez mai des,sper daca nu imi pare rau :(

Intrebare fulger: Va place Matt? Si sarutul? :)

SMS // 00:00 - "Decision"✔EDITAREWhere stories live. Discover now