Zachary

498 79 34
                                    

Üdv újra itt, emberek!

Vége az Inktobernek, így visszatérek szépen ide a kis rajzfüzetembe. Ha már úgyis tegnap volt Halloween, ráadásul mindjárt itt a halottak napja is, hoztam nektek most egy kicsit sötétebb rajzot.

Egy karakter érkezett mára, aki nem más, mint a híres-neves Zachary Valorio. Talán néhányan szeretitek vagy épp utáljátok őt, de az biztos, hogy ha nézegetitek a rajzaimat vagy olvastátok az Arctalanokat/Fehér, mint a vért, akkor már hallottatok róla.

Mutatom is a vázlatom.

Na igen, az a bizonyos koponya-álarc

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Na igen, az a bizonyos koponya-álarc... Sajnos most olyan sok munkafolyamatot nem tudok mutatni, mert nem választottam szét az alapszínes réteget az árnyékolttól, úgyhogy ugorjunk is rögtön a kész rajzra.

 Sajnos most olyan sok munkafolyamatot nem tudok mutatni, mert nem választottam szét az alapszínes réteget az árnyékolttól, úgyhogy ugorjunk is rögtön a kész rajzra

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jó volt a sok inktoberes fekete-fehér rajz után végre csinálni valami színeset is.

Nos, ennyi lettem volna mára.
Remélem, tetszett! :)

Ti általában a pozitív vagy a negatív karaktereket szeretitek jobban a könyvekben/filmekben?

FirkafüzetWhere stories live. Discover now