Virágos koponya

1.5K 253 66
                                    

Hamarosan itt a nyári szünet, emberek! :D

Én pedig remélhetőleg többet tudok majd olvasni, írni és persze rajzolni.

Egy kis közérdekű közlemény a sztorikkal kapcsolatban:
(Akit nem érdekel, ugorja át nyugodtan)

# A Fekete rózsát nem biztos, hogy újraírom, mert sokkal több kedvem van új ötleteket kidolgozni, de még nem garantált, hogy soha nem is fog egy kicsit feljavítva kikerülni. A nagy baj inkább az, hogy folytatni nem tudnám, mert már fogalmam sincs, mit is akartam az egészből kihozni... :'D

# Valószínű, hogy a Fehér, mint a vért sikerül még a nyár folyamán befejeznem. Hogy ezután mire számítsatok? Még nem mondok biztosat, de esélyes, hogy lesz egy legfeljebb 10-15 fejezetes előzménysztori. Ha ezt nem sikerülne megvalósítani, akkor egy teljesen új történet, A gyilkosok tava fog érkezni. Attól függ, melyikhez tudok előbb egy normális vázlatot összerakni...

# Nagyon agyalok egy több részes fantasy-n, de erről még nem mondok részleteket, amíg nem találtam ki, hogy mit is akarok kihozni belőle pontosan. De már pár hónapja gondolkodom rajta, szóval talán egyszer az is lesz.

Lényeg a lényeg: nem kell félni, ötlet van bőven, kérdés, hogy ezekből a fellángolásokből mennyi fog végül megvalósulni.

Na, de térjünk is rá a mai rajzunkra. Képzelétek, most még cerkás vázlatot is hoztam! :)

 Képzelétek, most még cerkás vázlatot is hoztam! :)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

És ez lett belőle a végén:

És ez lett belőle a végén:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Remélem, tetszik! ^^

FirkafüzetWhere stories live. Discover now