Fiatal, amatőr írópalánta, aki szabadidejében olvasgat és próbálkozik a rajzolással/festéssel is. Írás terén legszívesebben fantasy kategóriában tevékenykedik, ezen belül is kimondottan szereti a csavaros történeteket egy csipetnyi romantikával fűszerezve. Lényeges tény, hogy általában nincs ideje elfoglaltnak lenni.

Megjegyzéseket és kritikákat bármikor szívesen fogad, hisz csak úgy tud fejlődni, ha tanul a hibáiból, márpedig hibákból szerencsére (vagy nem) mindig van elég.

Képtelen arra, hogy szabályos időközönként publikáljon, valamint arra is, hogy a Wattpad nevét ,,e'' -vel ejtse. Neki mindig a régi jó ,,vattpad'' marad, hiába tudja, hogy nem így kell kimondani.

Ha valóban komoly személynek óhajtaná feltüntetni magát − a kiváltképp szétszórt és kelekótya jellemét elrejtve −, most elnézést kérne a sok zagyvaságért, amit itt összehordott, de ebből világosan látszana, valójában mennyire szétszórt és kelekótya.

Ezért hát inkább nem teszi, helyette pedig a tisztelt hölgyeknek/uraknak/egyebeknek további kellemes olvasgatást és írogatást kíván!

Rajzos oldal:
Instagram − skira_art
  • Cavilde és Vorma közt félúton
  • JoinedSeptember 30, 2016


Last Message
Skira2066 Skira2066 Nov 27, 2022 08:35PM
Sziasztok!Tudom, hogy már elég régen lehetett hallani felőlem bármit is, de ennek eredményeképp mostanra kifejlesztettem azt a specialitásom, hogy mindig meg tudlak lepni titeket a tökéletesen rends...
View all Conversations

Stories by Skira
Csontok a víz alatt by Skira2066
Csontok a víz alatt
Vorma falujából sorra tűnnek el az emberek. Ám az erdő hallgat. Nincsenek holtak a göcsörtös fák közt, nincs...
ranking #36 in kaland See all rankings
Arctalanok by Skira2066
Arctalanok
Coranet Raveryn soha nem vágyott arra, hogy betegye a lábát Ararenbe. Ám ha nem akar csalódást okozni a bátyj...
ranking #4 in sötét See all rankings
Fehér, mint a vér by Skira2066
Fehér, mint a vér
Hewieta Felore fehér: a haja, a bőre, sőt, még a vére is. Ha az apja nem lenne a Felső Erőd neves parancsnoka...
ranking #44 in kaland See all rankings
4 Reading Lists