- 43. gezellig dagje zwembad... -

1.3K 51 12
                                    

Madison pov
Het is inmiddels alweer een week later en vandaag hebben we een dagje vrij van de tour. We hebben besloten te gaan zwemmen met de meiden van de meet and greet van vorige week. Het was toen heel gezellig en we zijn goede vrienden geworden. 'Maddy, kom nou!' Zeurt Niall aan de andere kant van de badkamerdeur. Ik heb me al in tijden niet meer geschoren en aangezien ik ga zwemmen is dat wel echt even nodig. Maar ik ben gelukkig klaar, dus trek ik mijn bikini aan met daar overheen een korte broek en een tank top. Ja je hoort het goed: een tank top. Aangezien iedereen me straks toch in een bikini gaat zien, maakt het ook geen reet meer uit. Niall wilde net op de deur kloppen toen ik open deed, dus dat gaf een grappig gezicht waardoor ik in de lach schiet. 'Hehe, daar is troela dan.' Ik rol mijn ogen en druk een klein kusje op zijn lippen. Ik wil langs hem heen lopen, maar hij pakt me bij mijn heupen en drukt opnieuw zijn lippen op die van mij. Ik grinnik even, maar ga er wel in mee. 'Kon je het niet laten?' Vraag ik wanneer ik terug trek. Hij knikt trots. 'Kom, iedereen wacht op ons.' Ik trek Niall mee de kamer uit waarna we naar de lobby lopen. Daar zit heel One Direction en 5sos al te wachten. Wat ik meteen door heb is dat iedereen naar mijn armen staart. Ik voel het bloed naar mijn wangen stijgen en verberg mijn armen daarom achter mijn rug. 'Niet staren please.' Zeg ik dan. 'Sorry, het is nogal lastig om omheen te kijken.' Zegt Luke. Ik knik. 'Dat snap ik. Het is nogal wat.'

'Hé, niet zo treuren. We gaan zwemmen dat is leuk! Jeeh woehoe!' Probeert Louis mij op te vrolijken. Wat werkt, want ik schiet in de lach door de mongolische bewegingen die hij erbij maakt. 'Let's go.' Zegt Harry die alvast naar buiten sprint. Over ongeduldig gesproken...

~ ••• ~

Eenmaal bij het zwembad aangekomen staan Mia, Ginny en Rose al op ons te wachten. Ik besluit een sprintje te trekken en ze te omhelzen. 'Het is pas een week geleden maar het voelt als een eeuwigheid.' Zegt Mia die enthausiast is om ons te zien. Ik zie dat zij ook korte mouwen aan heeft en dat ze het sinds vorige week niet meer heeft gedaan. 'Staat je goed.' Zeg ik met een knikje naar haar shirt. 'Thanks, jou ook?' Komt er eerder vragend uit. Ik kijk twijfelend naar mijn bekraste armen en weer terug. Dan schudden we onze hoofden. 'Nee niet echt.' Zeggen we tegelijk en schieten in de lach. 'Jawel joh, het is net een tattoo.' Zegt Rose. Ik frons, maar zij knikt overtuigd. Lachend schud ik mijn hoofd. Leuke mensen zijn dit.

We lopen naar binnen, kleden ons daar om en meeten elkaar weer in het zwembad. Ik ben als eerste klaar, dus ga ik op het randje zitten. Na een minuutje is er nog iemand klaar en diegene komt naast mij zitten. Het is Louis. 'Hé.' Zeg ik zacht. 'Hé.' Zegt hij terug. Ik trappel een beetje met mijn voeten in het water. Oké ik ga even heel eerlijk zijn. Dit is super awkward. Het is de eerste keer dat we alleen samen zijn sinds het gesprek en het voelt heel raar. Vooral omdat we elkaar eerst haatten en nu is dat ineens goed en ik weet gewoon niet hoe ik me nu bij hem moet gedragen. Maar gelukkig wordt ik uit mijn lijden verlost, want er komen nu meer mensen aan. Liam en Ashton zijn er nu ook. Ze rennen op ons af en voor ik het weet liggen zowel ik als Louis allebei in het water. 'Son of a bitch!' Roep ik naar Ashton die mij duwde. Hij grijnst terwijl hij iets naar achter loopt. 'Bommetje!' Gilt hij. Oh nee he, wegwezen. Natuurlijk zwem ik als een vlieg die in het sap is gevallen die dus geen steek vooruit komt, want je kan wel raden dat ik al heel lang niet heb gezwommen. Voor ik het weet is Ashton dus al in het water gesprongen en komt al het water over mij heen. Ik raak er een klein beetje in paniek van, omdat ik gewoon niet zo goed weet hoe ik moet zwemmen. Oeps... Ik adem dus wat zwaarder en ben met mijn armen aan het zwaaien en spetteren om boven water te blijven. Maar dan ineens voelt het niet meer alsof ik ga zinken, want ik wordt ondersteund. Van achter voel ik twee sterke armen om me heen. 'Rustig maar, ik heb je.' Het is de stem van Louis. Ik kom even tot rust en kijk hem verbaasd aan, maar dan verschijnt er toch een glimlach op mijn gezicht. 'Dankje.'

Als ik na een tijdje oogcontact besef dat hij nog steeds zijn armen om mij heen heeft trek ik me snel uit zijn greep. Ik weet niet wat ik moet zeggen en zo te zien hij ook niet, dus zwem ik weg. Dat was heel apart... Ik kijk even om me heen om zeker te zijn dat Niall het niet heeft gezien. Ik schrik me dan ook helemaal de pleuris als ik hem naar me zie staren vanaf de zijlijn. Ik zwem snel, nou ja, zo snel als dat ik kan naar hem toe. 'Hé!' Zeg ik vrolijk, maar hij kijkt niet zo vrolijk terug. 'Wat was dat?' Vraagt hij. 'Niks. Ik kan niet zo goed zwemmen, want ik doe het nooit, dus ik raakte even in paniek en Louis hielp mij.' Zeg ik zo onschuldig mogelijk, ook al weet ik dondersgoed hoe het eruit heeft gezien vanuit zijn ogen. Maar ik bedoel er verder niks mee en Louis vast ook niet, dus we zijn serieus onschuldig. 'Promise?' Vraagt hij een beetje moeilijk. Ik duw mezelf omhoog bij de rand. 'beloofd.' Niall glimlacht en drukt een klein kusje op mijn lippen waardoor er een steek door mijn hart lijkt te gaan.

What the fack is er mis met je Madison? Er is letterlijk niks meer gebeurd dan oogcontact. Helemaal niks mis mee. Get over it.

Jullie waren wel erg close...

Hou op, dat valt wel mee

En hij had zijn armen om je heen

Hij hielp me

Je draagt letterlijk alleen maar een bikini

Dus...

En hij alleen een zwembroek

Stop. Stop met me een schuldgevoel aan te praten. Nothing happened.

Net zoals er nu niks gebeurd tussen Niall en Rose?

Wat??? Ik kijk op en zie dat Niall inderdaad niet meer voor mijn neus staat. Ik kijk even rond om hem te zoeken, maar ik zie hem nergens. Ik besluit dus maar het golfslagbad uit te gaan en rond te lopen. Bij de glijbanen stop ik, omdat ik een bekende lach hoor. Die van Niall. Niall komt uit de blauwe glijbaan en vlak daarna komt Rose uit de groene. Lachend komen ze weer boven water.

Die hebben het wel erg gezellig

Ze zijn vrienden. Vrienden lachen met elkaar. Dat is normaal.

En duwen vrienden elkaar ook in het water?

Ik zie hoe Niall Rose onder water duwt. Zodra ze weer boven komt bespettert (is dat een woord?) Ze hem met water. Een steek van jaloezie gaat er door me heen.

Nee, nee Madison. Laat jezelf niet gek maken door die stomme stem. Niall houdt van je, jij houdt van Niall. Niall en Rose zijn gewoon vrienden.

Unwanted ft ~ 1DWhere stories live. Discover now