What's happening?

0 0 0
                                    

Ik voelde mezelf bozer en bozer worden nadat Jessica blijft praten. Ik kijk uit het raam en zie een boom die aan het verkleuren is. De blaadjes zijn nog deels groen, maar ook geel. En opeens voelde ik wat naars, wat pijnlijks. Jessica staat voor me en had me een klap gegeven. Ik werd zo kwaad. "Jij bitch!" Roep ik, daarna vlieg ik haar aan. Ik sla haar, harder en harder. Jessica probeert me van haar af te duwen maar ik hou haar armen op de grond. "Jij denkt dat je oh zo alles bent hè? Maar dat ben je niet. Je bent sneu en gewoon niet geweldig zoals jij dacht." Fluister ik. Ik trek haar bij haar shirt omhoog en duw haar dan tegen de grond aan. Ik sta op en loop naar de wc's.
Ik kijk in de spiegel en ik voelde me vies. Gewoon echt walgelijk. Waar komt deze agressie zo vandaan? Tranen liepen over mijn wangen. De deur gaat open. Ik veeg mijn tranen snel weg en ren een wc hokje in. "Lucy?" Hoor ik. "Lucy waar ben je want ik weet dat je hier zit!" Hoor ik weer.
Shit volgens mij is dat Tess!
Ik trek m'n benen op en hou me stil. Het is een tijdje doodstil. "Lucy je zit hier ik kan zien dat de deur op slot zit. Open doen nu!" Commandeert Tess. Ik doe de deur langzaam open en zie Tess staan. "Je gaat me nu uitleggen wat dat was daarstraks in de klas." Ze kijkt..verraden. "Hoezo zou ik? Ik kan er toch ook niks aandoen of wel." Zeg ik. "Klasgenoten hebben het gefilmd en op Instagram gezet. De rector heeft het gezien en je moet per direct naar hem toe. Kansen liggen hoog dat je word geschorst." Zegt Tess kil.
Haat ze me nu? Ben ik het niet meer waard na 1 fout?
Ik knik en loopt weg, onderweg naar de rector. Ik klop aan en hoor een "Kom binnen!". Ik loop aarzelend binnen en sluit de deur. "Zo.. mevrouw Vrolijk."
Jep, Vrolijk is mijn achternaam. Hoe toepasselijk?
"Weet je waarom ik je hier naartoe gehaald heb mevrouw Vrolijk?" Zegt de rector. "Ja dat denk ik wel." Zeg ik. Hij houdt een stapeltje papieren rechtop om ze gelijk te maken en legt ze weer neer. "Kijk ik weet dat u een goede studente bent mevrouw Vrolijk, maar dit incident kan niet licht worden gezien. Dus ik zou u helaas 3 dagen moeten schorsen.." Zegt de rector.
3 dagen? Dat is echt heel lang..
"Pardon.. 3 dagen..?" Vraag ik hakkelend. "Ja het spijt me maar dat incident van een halfuur terug is niet licht opgevat. Jessica moest naar de dokter voor haar wonden aan haar hoofd. Dus bij deze bent u geschorst voor 3 dagen." Zegt de rector. Ik knik en sta op. Ik pak mijn tas en jas en loop de school uit.
Hoe vertel ik mijn ouders dit?

-
Hi Guys, ik ben tijdje weggeweest. Alweer. Maar ben nu terug voorlopig. Dus bij deze een nieuw hoofdstuk.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Oct 26, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

The thoughts are running looseWhere stories live. Discover now