~Egoist?~

557 33 6
                                    

Merhaba Arkadaşlar

Kısa bir bölüm yayınlamış olmama rağmen bu kadar beklettiğim için özür dilerim ama sınavlarımız anca bitti aynı zamanda bende şimdi vakit bulabildim. Her neyse bu sefer uzun yazacağım asdasdfas . Lütfen votelamayı ve yorum yapmayı unutmayın tatlımlar.

İyi okumalar...

Tam yarım saattir o cafede oturuyor ve müzik dinliyordum. Sıkıntıdan öleceğime bahse girebilirdim ki telefonuma bir mesaj geldi, bende " Sonunda -A- bana da mesaj atmayı akıl etti" diye saçma bir yorumda bulundum. Kabul ediyorum çok azzcık Pretty Little Liars izlemiş olabilirim. Ama nerde bize adrenalin nerde bize heyecan? Mesaj atan kişi tabii ki de annemdi.

Gelen Mesaj: Annem

Amerika'ya ulaşınca ara tatlım. - annen

Zaten ben bilmiyordum anne senin mesaj attığını te allam he bide Amerika'ya ulaşınca araymış he anam he ne kadar yazıyor senin haberin var mı? (ben ve saçma düşüncelerim part 2 asdadsfa)

Gelen mesaja cevap yazmadan telefonumu kapadım ve kadının cırtlak sesiyle anons etmesini dinlemeye başladım.

" T1345 sefer isimli Amerika uçağımızın kapıları kapanmak üzeredir ve bu son çağrıdır."

Anonsu duyar duymaz at hızıyla koşmaya başladım önceden de haber vermiyor tabe şrfsizler şimdi bizi koşturuyorlar diye de söyleniyordum. Sonunda uçak kapısına vardım ve hostesi iterek içeri girdim. Çıtı pıtı diye bir kız diye düşünmeyin isteyince öküz gücüne sahip olabiliyorum ahsdhjhjsh.

En sonunda yerimi bulabildiğimde yanımda yaşlı bir amcanın oturduğunu gördüm ve daha kötüsüde olabilirdi şükretsene kızım yha .ss diyen iç sesime hak verdim. Yerime sakin bir şekilde geçtiğimde horultu sesleri kulağımı tırmaladı ve bu sesin yanımdaki amcadan geldiğini gördüm. Tamam en kötüsü buydu çünkü tüm seslere karşı ayı gibi uyurdum ama horlama sesi? İşte ona dayanamıyordum. Yapacak bir şey olmadığı için bende uçağın o geniş film hafızasından güzel bir Marvel filmi bulup izlemeye başladım.

--------

Gözlerimi açtığımda bir hostesin birşeyler gevelediğini duydum ama tam olarak dinlemedim. Meğerse uçak Amerika'ya inmişmiş de birbirimizi ittirmeden çıkalımmış. Ne ne? Amerikaya geldik mi şimdii? "OHAA LANN AMERİKA BENİ BEKLEE!!! SU GELİYOR SUU!!" diye bağırdım. Bunların sebebi benim jetonumun kareli olmasıydı ve her zaman geç düşmesiydi böylece ben tüm insanlardan sonra tepki göstermiştim ve bu tüm ilginin bana toplanmasını sağlamıştı ki bundan nefret ederdim. Bende bakmayın lan döverim bakışımı attım ve cool bir çocuk olarak yürümeye devam ettim.

Valizlerimi aldığım gibi çıkışa koştum. Fakat aklımı kurcalayan tek bir soru vardı. Şimdi ne yapacaktım?

Gerizekalı Çınar'da kuzeninin nasıl biri olduğunu söylememişti. Hem onca insan arasında beni nasıl bulabilirdi ki? Bu düşüncelerle boğuşurken arkamdan gelen tok ama bir o kadar da yumuşak erkek sesiyle irkildim.

Arkamı dönmemle ağzımın tam bir "O" şeklini alması bir olmuştu. Öncelikle uzun boyluydu yani benden en az 15 cm uzundu ki arkadaşlarıma göre uzun boylu sayılabilecek durumdaydım, su yeşili gözleri vardı ve sanırım beni en çok etkileyen şey de oydu. Sarı ve yana yatırılmış saçları ise onu fazlasıyla cool gösteriyordu. Vans ayakkabıları ve Obey tişörtüyle de ben bir Tumblr Boy'um diye bağırıyordu.

-" Beni süzmen bittiyse daha fazla ayakta durmak istemiyorum akşam antrenmanım var." Bunu gerçekten söylediğine inanamıyordum. İnsan bir tanışalım falan derdi dimi? İlk günden öküz ilan ettim cnm ben seni yha napcaz? Ben de boş durmadım ve -" Başka işim yoktu da seni süzecektim ben dimi?"

-" Genelde kızların beni görünce yaptığı şey bu oluyor." Öküz beyin egosunun da tavan yaptığını öğrendiğimize göre kalkalım biz artık ahsdafgs. İyice sinirlenmiştim kendini ne sanıyordu bu ya?

-" Egon boyundan büyük canım ya yazık. Her neyse bende seninle ayakta dikilmeye meraklı değilim bir an önce gidersek memnun olurum." Diyip göz kırptım. O egoistden daha çok şey bildiğim kesindi ve bunu ona göstermekten de çekinmeyecektim.

Bana cevap vermedi ve önden önden yürümeye başladı. Benim daha mağlup ayrıldığım bir savaş yoktur o yüzden bu daha başlangıç öküzcüm bekle sen diye geçirdim içimden ve sinsice gülerek onu takip etmeye başladım.

BÖLÜM SINIRI KOYMAYI BENDE HİÇ İSTEMEZDİM FAKAT HİÇ YORUM VE VOTE YOK O YÜZDEN 5 Vote 4 Yorum SINIRINI GEÇENE KADAR YENİ BÖLÜM YAZMAYACAĞIM!

AMERİKA YOLCUSU #Wattys2015 (Askıya Alındı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin