1.2

1.7K 87 30
                                    

Öğle vaktinden biraz erken olmasına rağmen, şehir kalabalıktı. Yığılı kar tamamen erimiş, bir anda bahar olmuştu. İnsanlar, üzerlerindeki kalın montları ile aceleyle sağa sola koşuşturuyorlardı.

"Ha? Sakura?" Birdenbire, arkasından bir ses duydu. Çok iyi bildiği bir ses.

"Naruto! Hinata!" Arkasını döndü, günlük kıyafetleriyle kendisine doğru yüren iki kişiyi gördü. "Bu da ne? Bir randevu?"

"Evet. Bir kereliğine ikimiz de görev dışındayız," dedi Naruto.

"Ya sen, Sakura?" Hinata sordu.

"Hastanede Ino ile buluştum."

"Duymuştum bunu dattebayo. Aah, neydi, insanlarnediyodu, çocuk... bişey bişey merkezi?"

"Çocuk terapi merkezi," Sakura onu onayladı. "Peki siz nerelerdesiniz? Öğle yemeği?"

"Hı-hı." Hinata başını salladı. "Ichiraku'da."

"Hey." Naruto Sakura'nın yanına geldi ve kulağına fısıldadı. "Şey, Sai'den aldığım fişin kopyasında hesabı erkek ödemelidir yazıyor fakat, tam porsiyon bir öğle yemeği gerçekten pahalı."

Naruto dertlice soluklanırken, Sakura kıkırdadı. "Sorun yok," arkasından fısıldadı. "Bunu denemek zorunda değilsin."

"Hey siz! Ne konuşuyorsunuz?" Hinata onun arkasına dikildi.

"Ah! Hayır! Hiç bir şey! Hiç bir şeyden bahsetmiyorduk!" Naruto elini ensesine götürdü ve kocaman gülümsedi. "Rameni dört gözle bekliyorum."

Belki de bu biraz saçma olduğu için, Hinata kahkahayı patlattı. İkisi de birbirlerine gülümsediklerinde, Sakura da dudaklarında bir tebessüm olduğunu hissetti.

Naruto ve Hinata bir kaç aydan beridir gerçekten bir çifttiler. Sakura, onlara çok yakın olduğundan beridir, çiçek misali Hinata ve saf kalpli Naruto'nun aralarındaki ilişkinin bu denli geç başlamasına üzülüyordu. Fakat şu an o kadar mutluydular ki, böyle şeyler adına üzülmek için gereksiz bir andı.

Her şey o kış başlamıştı. Sonunda Ootsutsuki nesili ayda yaşamaya başlamıştı, Ootsutsuki Toneri, Hinata'nın küçük kız kardeşi Hanabi'yi kaçırmıştı, Byakugan'ını almıştı ve dünyayı yok etmeyi planlamıştı. Naruto, Toneri ile dövüşürken ağır yaralanmıştı, Hinata da aynı şekilde, fakat yaraları iyileştiğinde Naruto, Toneri'yi ezmişti ve dünya imha edilmekten kurtulmuştu.

Bu görev sayesinde Naruto, onsuz bir hayatı düşünemediğini fark etmişti ve duygularını Hinata'ya açmıştı. Sonuç olarak, Naruto dünyayı kurtarmış ve sevgilisi olarak Hinata ile beraber geri dönmüştü. Bu haber, köyün içinde orman yangını misali yayılmıştı. Eski sınıf arkadaşları ve yaşlı ninjalar bir süre alay etmişlerdi, fakat şimdi böyle bir şey söz konusu değildi.

Geçen günlerde Sakura, bir davetiye almıştı. Onların düğünleri o kadar da uzak değildi.

"Hey. Neden bizimle beraber ramen yemeye gelmiyorsun, Sakura?" Naruto genişçe sırıtarak sordu.

"Bana bak." Sakura iç çekti. "Benim orada ne işim var? Sonunda görev dışı bir zaman bulabilmişsiniz. Git ve aptalca bir randevu yap." İkisinin arkasına geçti ve sırtlarından ileriye doğru biraz ittirdi.

Sakura, onları market sokağına yürürken izledi. Naruto şakalar yapıyor ve Hinata da bunlara gülüyordu. Onlar, çok mutlu görünüyorlardı.

Şanslı, Sakura bilinçsizce düşündü. Ama onu düşünmedi. Paylaşamadığı hisleri kalbine yerleşti ve iç çekişlere dönüştü. Böyle zamanlarda, beyni kaçınılmaz olan işe dönüyordu. Üzerinde düşünülmesi ve dikkat edilmesi gereken evrakları vardı.

Farkında olmadan çalışma haline girdiğini anlayınca, kendi kendine kocaman sırıttı.

Ino'nun endişelenmesinin sebebi buydu...

ꕤꕤꕤꕤꕤꕤꕤꕤꕤꕤꕤꕤꕤꕤꕤꕤꕤꕤꕤꕤꕤꕤꕤꕤꕤꕤꕤꕤꕤꕤꕤꕤꕤꕤꕤꕤꕤꕤꕤꕤ

Yanlışım varsa bağışlayın.

Sakura Hiden: Bahar Esintisinde Sürülen Aşk/Türkçe ÇeviriHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin