65

863 31 1
                                    

Oeps! Beetje laat! Helemaal vergeten vanmorgen....  OH! ALSO: 16+ 

50.8383° N, 5.6827° E – 10.22, 1 april 2021

'Isa, kom eens', een van de jongens uit de andere groep 8 trekt haar aan de hand mee. Ze volgt hem van het trapveldje naar een stukje schoolplein waar je in de bosjes kunt spelen. Hij hurkt neer en Isa volgt zijn voorbeeld. 'Sem, wat is er?', vragend kijkt ze hem aan. 'Ik, eh...', nerveus wiebelt hij wat op zijn benen, 'wil je verkering met me?'. Ze haalt haar wenkbrauw op. 'Is dit een 1 april grap?', Sems wangen worden rood. 'Nee, nee natuurlijk niet', stottert hij. 'Maar we zijn geeneens vrienden?', 'tja.. eh', ze heeft het idee dat ze bekeken worden en gaat recht staan. Als ze achter zich kijkt, ziet ze een heel groepje jongens staan. Als ze Sems beteuterde gezicht zien, schieten ze in de lach. Als Isa haar ogen weer op hem richt, ziet ze dat zijn lip trilt. 'Hé, wat is er nou?', ze legt vriendschappelijk een hand op zijn schouder. 'Ze zeggen altijd dat ik een mietje ben en dat ik niets durf en om te bewijzen van niet, moest ik je voor de grap verkering vragen van hun', mompelt hij, 'maar je wilt niet eens verkering... Logisch ook, ik ben ook een sukkel'. 'Je bent helemaal geen sukkel', vindt ze. 'Maar wil jij wel verkering dan?', hij schudt zijn hoofd. 'Zullen we hen anders eens voor de gek houden?', 'hoe dan?', verbaasd kijkt hij haar aan. 'Oké, niet schrikken zo hoor', grijnst ze, 'ik ga iets doen, en ik wil wedden dat ze je dan verder met rust laten'. Hij haalt z'n schouders op. Ze zet een stap dichter naar hem toe en drukt zachtjes haar lippen op de zijne. Het gelach houdt gelijk op en Sem ziet de jongens een voor een afdruipen. 'Dankjewel', glimlacht hij. 'Graag gedaan', ze drukt nog een kus op zijn wang, 'je bent best oké'. Ze laat de jongen met rode wangen achter en gaat weer rustig verder met voetballen tot de pauze voorbij is.

52.3680° N, 4.9036° E – 10.03, 4 april 2021

'Heel goed zoeken, No', Wolfs kijkt met een grote glimlach toe hoe zijn dochters zijn kleinzoon helpen met het zoeken naar paaseieren. 'Paashaas nou?', hij steekt beide handjes vragend in de lucht. 'Eh...', Liv kijkt haar vader vragend aan, wat moet ze hier nou op antwoorden. 'De paashaas is al weg, hè', weet Isa wel hoe ze dit moet aanpakken, 'hij heeft de paaseieren verstopt voor ons en nu moeten wij ze zoeken'. 'Oh ja', hij laat zich weer op zijn knietjes vallen en banjert door de kleine tuin. 'Heb je al onder de glijbaan gekeken, Noah?', probeert Liv hem een beetje te helpen. Hij schudt zijn hoofd en rent er snel naar toe. 'Oh kijk!', blij steekt hij zijn gevulde knuistje in de lucht, 'heel groot, mama'. 'Ja, dat is zeker een grote', grinnikt Fleur, 'die mag je wel met Liv en Isa delen'. 'Delen?', vragend kijkt hij van zijn moeder naar de tweeling. 'Nee hoor, eet maar lekker zelf op', Liv drukt een kus op zijn wang. 'Zou de paashaas er nog meer verstopt denk je?', opzichtig kijkt ze naar haar zus, die lachend knikt. 'Nou, nog even verder zoeken dan, monster', ze neemt het ventje aan de hand. Hij ziet hoe zijn vriendin ook geniet van het tafereel dat zich voor hen afspeelt en streelt zachtjes een lok haar achter haar oor, verliefd kijkt ze hem aan. 'Zie je ze al lopen, over een paar jaar met ons kleintje?', 'ik kan niet wachten', liefdevol drukt ze haar lippen op de zijne. Met een grote glimlach laat ze haar hand in de zijne glijden en richt ze haar blik weer op de vrolijke eierzoekers. 'Blijven jullie hier eigenlijk wonen?', vraagt hij zijn dochter, die inmiddels 14 weken zwanger is. Ze pakt de hand van haar vriend vast, 'nou, eigenlijk hebben we goed nieuws'. 'Oh?', nieuwsgierig kijkt hij haar aan. 'Luuk gaat een paar jaar les geven op Maastricht Airport', ze knijpt zachtjes in zijn hand, 'dus we komen in Maastricht wonen'. 'Echt?', Eva kijkt hen verrast aan. Terwijl ze haar vriend verliefd aan blijft kijken knikt ze. 'Wat leuk Fleur. Daar is je vader vast heel blij mee', ze wrijft over zijn rug. Zijn dochter kijkt hem verwachtingsvol aan. 'Ja natuurlijk, hartstikke blij', hij heeft moeite zijn emoties onder controle te houden, 'kom hier'. Hij trekt zijn dochter in een knusse omhelsing. 'Wat is er pap?', 'Fleur, Luuk en Noah komen in Maastricht wonen', vertelt hun moeder. 'Echt?', hun ogen worden groot, 'echt', glimlacht Fleur. De twee zusjes vliegen hun grote zus om de nek.

50.8383° N, 5.6827° E - 08.15, 11 april 2021

'Goedemorgen, schatje', hij streelt zachtjes over haar buik en drukt een kusje op haar wang, 'gefeliciteerd met je verjaardag'. 'Mmm', ze trekt hem dicht tegen zich aan, 'zullen we het er maar niet over hebben?'. 'Hoezo?', hij kust teder haar lippen. 'Ik voel me zo oud', zucht ze. 'Eef, doe normaal', grinnikt hij, 'als er iemand oud is hier, ben ik het'. Hij vindt het gevoelige plekje in haar nek en zuigt er zachtjes op. 'Dat is waar', grinnikt ze, 'gelukkig hou ik je jong'. 'Dat doe je zeker', gromt hij, terwijl hij zijn hand onder haar overhemd laat verdwijnen. 'We moeten eruit, Wolfs', ze pakt zijn hand beet. 'En je verjaardagscadeautje dan?', pruilt hij. 'Dat kan ik natuurlijk niet weigeren', glimlacht ze ondeugend. 'Dat dacht ik ook', hij knielt over haar heen. 'Ik hou van jou', hij drukt zijn lippen op de hare en bijt zachtjes op haar onderlip. Hij laat haar tepel tussen zijn duim en wijsvinger rollen wat hem een tevreden gekreun oplevert. '37 staat je prachtig, lieverd', langzaam laat hij zijn hand afzakken naar haar slipje. 'Mm, Eef', als hij haar vochtigheid door het katoen heen voelt, 'je bent zo geil'. 'Flo', haar adem stokt, 'schiet op'. 'Geduld is een schone zaak, schatje', hij laat zijn hand via haar buik weer naar haar borst gaan en drukt glimlachend wat kusjes in haar nek. 'Maar...', hij legt een vinger op haar lippen. 'Sssh, we hebben tijd zat. De meiden zijn beneden een ontbijtje aan het maken', liefdevol kneedt hij haar borst. Hij voelt haar weer ontspannen onder zijn aanrakingen. Hij knoopt haar overhemd los en maakt tevreden een spoor van kusjes van haar lippen, via haar borsten, naar haar onderbuik. Handig trekt hij haar slipje naar beneden. Hij streelt haar teder aan de binnenkant van haar dijen, terwijl zijn lippen dichter en dichter bij haar centrum een afdruk achterlaten. 'Floris, alsjeblieft', ze drukt zijn hoofd iets dichter tegen zich aan. Eindelijk laat hij zijn tong haar verwennen. Zachtjes zet hij zijn tanden in haar genotsknobbeltje. Terwijl er een diepe kreun uit haar mond ontsnapt, laat hij zijn vingers naar binnen glijden. 'Jezus, Wolfs', hij voelt hoe haar lichaam zijn vingers verder naar binnen zuigt. Als hij het tempo opvoert, begint ze meer en meer onder zijn aanrakingen te kronkelen. 'Mmm', hij voelt hoe haar spieren rond zijn vingers zich aanspannen en schokkend komt ze klaar. Tevreden proeft hij haar extase, waarna hij haar dicht tegen zich aantrekt, 'fijne verjaardag, liefje'. 

IncompleetWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu