Sst iki dakka sus ya!

92 1 0
                                    

"Doga indir su etegini!"

"Sacmalama cenk!"

"Ege geliyor"Hic dusunmeden arkami dondum.

"Hay amin-"

"Amina koyma cebine koy bayramda harclik yaparsin yavrum!"

Igrenc misin ege ya!Gencler bu cocuk benim sevdigim cocuk.Ama kankayiz yani...

"Siktir!Cok datlu lannn!"Tas uclusu geliyor gencler dagilin!

"S.a."cenk ve egeyle tokalastiktan sonra tas uclumuzun Kuzeyi.Gozleri bana kaydi ve basini sallamakla yetindi.

"Adimi unuttun demi gerizekali?"

"He doga adini unuttum zaten.Mal misan?"Ege yanima oturup kolunu omzuma atti.

"Gencler cagriyi gordunuz mu?Aycayla!"

"Oha aycayla mi?"Tas uclumuzun kiz beceren olarak taninani yani Baris.Arkadan olaya girdi.

"Sen.git.alyayi.becer."bagirdim.

"Of doga kizmis olamassin?"Ah beyefendi bana goyya sinema ismarliycakti dun ama o Alyayi becermekle mesguldu.

"Seni bekledim!"Bagirdim.Oysa kopek surati yapip bana arkadan sarildi.Hizla masadan atladim ve bana sarilmasini engelledim.Herkes kendi arasinda konusmaya baslamisti bile.

Ege bir anda beni gidiklamaya basladi.Cigliklarla kacarken o bana biraz daha yaklasiyordu.Kesinlikle atletizm takimina yazilmali.Koridorun sonu yani olecegim yere geldigimde arkami duvara yaslayip nefesimi duzenlemeye calistim.Bana yaklastiginda oda yanima yaslanip yere yavasca kaydi.O da yorulmus olmaliydi.

"Off doga buraya gelecegini dusunemedim.Cikmaz yol diye girmessin sanmistim.Ama maalesef sandigimdan daha da aptalmissin."O da nefesini duznlerken yoruldugunu gorup bende yanina oturdum.Oturmamla beraber beni gidiklamaya basladi.

"Ah cok yoruldum gidiklayamiyorum."Yorulmus bir ifadeyle kafasini egdi.Kafasini egmesiyle saclari onunde tavus kusunun tuyu gibi diklesti.Uzun saclari vardi.Kolumun ucunu elimin icine alip agzima goturdum ve utancimdan kikirdadim.

"Yapma sunu benden utanmandan nefret ediyorum.Ne zaman seninle konussam bunu yapiyorsun.Yapma!"Sinirli degildi sadece dusuncelerini soyluyordu.Ah evet oldugunca agresifti.Egenin anaokulundan beri arkadasi olanlar yani kankam defne egenin 3. Sinifta ona masa firlattigini hatirladigini soyluyor.Ah tabii birde astimi var.Ama olsun ben onu ne kadar kusuru olursa olsun seviyorum.

(Klavyede virgul yok lan)

Ayagi kalkti ve benimde kalkmama yardim ettikten sonra yurumeye basladi.Cenk yanimiza geldi ve egeyi umursamadan beni tekrar su son duvarin oldugu yere ittirdi.

"Hey.Hey!Canimi yakiyorsun!Ne oldu?"

"Sus!"Ah bu sertti.Tanrim neler oluyor.

"Cagri aycayla cikiyor!"tam agzimi actim ki parmagiyla susturdu.

"Ssst sus!Ayca cagriyi seviyor.Cagri aycayi seviyor.Aycanin kim oldugunu biliyorsun.O igrenc!Dun gece barda gorulmusler.Ayca icmemis Cagriya icirmis sonrada onu kandirmis."Soylenenlerle agzim '0' seklini alsada kafami hayal mi diye anlamak icin iki yana salladim ve hala Cenkin onumde durdugunu gordum.

"Ne?Oh My Allah!Bu hizim cagri demi?Eminiz..."

"Sakin ol hem seni neden ilgilendiriyor.Seni ege ilgilendirmeli.Simdi o olaya geliyorum. -agzim acilcakti- Sst sus bi ya iki dakka konusma!Egenin bir sevgilisi varmis!"

Evet bunu dogum gunu cocugu egeye aktariyorum.Dogum gunun kutlu olsun yavrumcum.He bu arada bu hikaye gercek hayatta birbirine karsi agzi acilmayan utangac ciftimize gelsin.Ege yavrum okuyunca yorum yap.

OKUMAYANI S*KERIMWhere stories live. Discover now