0.1

42 2 1
                                    

Elinde toparladığı kulaklığı kapşonlusunun cebine attıktan sonra , yavaşça kafasını kaldırmıştı Yoongi. Yeni okul yeni başlangıçlar demekti , ama ona göre yeni kabuslar demekti. Çünkü diğer okulundaki gibi burada da homofobik kişilerin olacağını biliyordu. Diğer okulundan ayrılmasının sebebi buydu zaten. 

YOONGİ POV

Yavaş adımlarla okula ilerlerken, içimde filizlenmeye başlayan korkuyu bastırmaya çalışıyordum. Lanet olarak gördüğüm bir zekam vardı , herkese göre zeka bir nimet iken bana göre bir lanetti. Çünkü, kendimden en fazla 2 yaş büyük kişiler ile aynı sınıfta olmamı sağlıyordu. Bu bana göre saçmalıktan öte bir şey değildi. Hadi ama , her zeki bulduğunu üst sınıfa yerleştirirsen ne olur ? Ben söyleyeyim saçmalık. Belkide fazla abartıyordum bilmiyorum fakat zaten hiçbir zaman uyumlu bir çocuk olmamıştım . Genelde istemediğim şeyleri kesin bir dille reddeder ardından kenara çekilip müzik dinlerdim. 

Okula sonunda ulaştığımda insanların garip bakışlarına maruz kalmıştım . Oh, peki  büyük ihtimalle yeni geldiğim için böyle bakıyorlardı. Etrafa dikkatimi vermemeye çalışarak müdürün odasına ilerlerken bir anda durmuştum. Daha doğrusu durmak zorunda kalmıştım kafam yavaşça kaldırıp görüş açımdaki ayakların sahibine baktığımda benden en fazla 1 yaş büyük olan çocuğa sorarcasına bakmıştım. Esmer teni ve kumral saçlarıyla oldukça yakışıklıydı. '

'Sen de kimsin yeni şey ?' dediğinde şaşırmıştım. Üzerimdeki şaşkınlığı atmak için hızlıca kafamı sallayıp cevap verdim.

'Yoongi. Min Yoongi ' 

Eveet ilk bölümle karşınızdayım, açıkçası çok heyecanlıyım kkk. Umarım beğenir ve eğlenerek okursunuz.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jun 25, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Dead Or Hope / YOONKOOKWhere stories live. Discover now