1. Kapitola - Ready for it ?

17 3 0
                                    

,,Crr Crr !!" zvuk budíku mě probouzí do nového školního roku. No vlastně až tak nový ne, až na to, že jsem o třídu výš. ,,No tak, Leigh, to zvládneš" říkám si sama pro sebe a pomalu mířím ke koupelně.

Po sprše, oblékání a snídani jdu ke Starbucks, kde se mám sejít s holkama. Děláme to takhle už od prváku, musíme ale hlídat čas. Jinak víme, co nás čeká. Pan Malek. Omluvenky. Vlastně by mě zajímalo, proč jsou omluvenky tak důležité. Vždyť je moje věc co kdy dělám, ne ?

Z mého přemýšlení o důležitosti omluvenek mě vytrhne Jadein hlas ,,Leigh ! Ahoj !" Po té, co se s ní a s Perrie a Jesy obejmu, míříme ke Starbucks. Samozřejmě máme vlastní Starbucks kelímky, protože nechceme naštvat Gretu.

Celou cestu ke škole pouslouchám holky, které nadšeně řeší nějaký nový kluky, co mají nastoupit k nám na školu. Já tohle neřeším. Absolutně mě to nezajímá. Mám totiž na práci lepší věci. Učení. Chápu, že mít samý jedničky ve druháku asi není úplně normální, ale pro mě Jo. Jsem zvyklá tvrdě pracovat a jít si za svým.

,,Nejhezčí z nich je určitě Zayn." Prohlásila vzrušeně Perrie. ,,Dokonce už i vím, kde bydlí."pokračuje. Já už se ani nedivím. Když se jí kdokoliv líbí, tak do týdne o něm ví úplně všechno. Kde bydlí, kolik má sourozenců, jak se jmenují. Řekla bych, že kdyby prodával a vyráběl pervitin nebo jakoukoliv drogu, věděla by to taky.

,,Ne to teda není ! Liam je hezčí a navíc vypadá mile" ohradila se nad Perriiným výběrem Jade. ,,Prej se baví ještě s nějakým Louisem a Harrym ale ty jsou teplý a choděj spolu, takže nic"říkala smutně Jesy. Protáčím nad tím vším oči. Už když jsem byla malá, tak jsem si řekla, že se nikdy doopravdy nezamiluju a už 17 let to dodržuju.

Sotva jsem si sedla do lavice, přišel do třídy nás třídní Rami. ,,Takže to, že jste měli 2 měsíce volno neznamená, že nyní polevíte v psaní omluvenek !! Ne, furt pracujeme na 110% ! Kdo chybí ?"zeptal se natěšeně, asi na první omluvenky. ,, Ti noví kluci, Zayn Malik, Naill Horan, Liam Payne, Louis Tomlinson a Harry Styles." odpověděla Perrie, která by mu asi byla schopna říct i jejich data narození. ,, No tak to doufám, že budu mít jejich omluvenky do 3 dnů na stole !" zařval Rami. ,, Úplně bych jim nepřál začít školní rok neomluvenými hodinami!"pokračoval. Dále jsem ho neposlouchala. Jo, hodně se učím, ale neznamená to, že jsem šprtka. Nejsem. Fakt ne.

________________________________
Tak a je to tady !! Nejnovější příběh od Dallasendzendya. Napište nám svoje názory ! 🥰díky a uvidíme se u další kapitoly😉

Naty 🙋🏽‍♀️

Naabot mo na ang dulo ng mga na-publish na parte.

⏰ Huling update: Oct 05, 2019 ⏰

Idagdag ang kuwentong ito sa iyong Library para ma-notify tungkol sa mga bagong parte!

Go to High SchoolTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon