-14-

740 72 3
                                    

Sanovým tělem momentálně proplouvala panika, stres a strach v jednom. Zbývalo pouze pár chvil do doby, než se sejde s Wooyoungem.

San stál u své skříňky a bral si s sebou několik učebnic, když v tu mu někdo zaklepal na rameno. Při zahlédnutí těch blonďatých vlasů měl hned jasno o koho jde.

Vrať se zpět na internát," doslova žadonil Wooyoung, Prosím." Při slovíčku prosím proběhl Sanovi po zádech mráz.

Něco jsi zapomněl zmínit," třískl tmavovlásek svou skříňkou. Zatímco Wooyoung na něj hodil pouze nechápavý pohled.

Nemělo to být spíše vrať se zpět na ubytovnu, abych tě mohl opět a zase vyhodit a dokola ti ubližovat?!" soptil San a propaloval ho pohledem.

Po těchto slovech se Wooyoung rozhodl opustit budovu školy. San si však mohl všimnout slz v jeho očích.

To bylo trochu kruté," ozvalo se zpoza něj. Tmavovlasý chlapec se otočil na dvě známé osoby.Také Vás opět rád vidím," směřoval svá slova směrem k Jonghovi a Yunhovi.

Byl jsem opravdu tak krutý?" honilo se Sanovi hlavou celý školní den. Několikrát byl napomenut učiteli, protože byl až moc zamyšlený a nedával pozor.

Když pro něj vyučování skončilo, vydal se okamžitě směrem domů. Bylo už docela pozdě večer, protože zrovna v tento den měl odpolední vyučování, které končilo v osm. 

Potřebuji se nějak odreagovat," mumlal si celou cestu pro sebe, až se zastavil před budovou, z které vycházela hlasitá hudba. Věděl, že je to špatné rozhodnutí, ale potřeboval udělat něco špatného. Hodně špatného, co ho přiměje na jiné myšlenky.

Avšak když vstoupil do budovy, ve které se nacházel pro něj neznámý bar, povšiml si známých tváří. Chtěl utéct, ale bylo příliš pozdě, někdo jej chytil za ramena.

Rád tě tady vidím," přivítal ho jeden z Wooyoungových kamarádů, Seonghwa, který je zároveň jeho spolužákem.
Já tebe sice taky, ale už musím," marně se z toho snažil vyvléknout.
Ostatní už čekají," zatáhl jej ke stolu, kde seděli ostatní, včetně Wooyounga. Nacházelo se tam stejné složení, jako předtím na internátu, kde se stala ona osudná chyba.

Po několika hodinách, strávenými se svými spolužáky, však San začal vykládat nesmysly. Byl natolik opilý, že to Wooyounga vytočilo a přitáhl si jej k sobě.

Tmavovlásek mu věnoval opravdu zajímavý pohled, který už  nebyl naplněn zlostí, ba naopak. Jako by na to vše úplně zapomněl.

Víš o tom, že jsi pořádný kretén, Wooyoungu?" sotva ze sebe vyklopil San.
Jo, podobná slova už jsem od tebe slyšel," ani Wooyoung už nebyl příliš při smyslech.
Já vím, ale jsi sakra nádherný. Ach bože, chci se s tebou vyspat."

Wooyoung na něj chvíli šokovaně koukal. Ale věděl, že nedokáže odmítnout a jevilo se mu to jako skvělý nápad.

Tak proč to neuděláme?" odpověděl po chvíli opravdu nízkým tónem Wooyoung.

Po těchto slovech jej San, bez jakéhokoliv váhání, vzal za ruku a odvedl pryč z baru.

I love you | woosanKde žijí příběhy. Začni objevovat