-13-

728 71 0
                                    

Miluji tě," tato slova běžela celý měsíc v Sanových myšlenkách. Wooyoung se od té doby už neukázal. V hloubi své duše měl o blondýna lehký strach. Co když se mu něco stalo?

San po měsíci konečně opouštěl, dezinfekcí zapáchající, nemocnici. Nenáviděl ten zápach, protože to v něm nevyvolávalo příliš dobré vzpomínky.

Kam mám ale jít?" bezmocně povzdechl tmavovlásek, vycházejíc z nemocničních dveří.
Měl bych se na něj přeci jen podívat? Pro jistotu?" mumlal si pro sebe.
Ne, opovaž se!" okřikl se, Málem tě zabil a ty za nim chceš ještě jít?!" San je sice v některých ohledech blázen, ale tohle nemohl nechat připustit. Je až moc starostlivý.

Doma to však neměl jednoduché, ale jiné místo, kde zůstat, se mu nenabízelo. Tolik mu chybí Shiber. Bůh ví, co s nim udělal.." povzdechl.

Jakmile dorazil domů, čekalo ho nemilé překvapení.
Zítra už musíš nastoupit do školy, zlato. Máš hodně zameškané absence," vychrlila na něj matka. Nechce tam, z jednoho prostého důvodu. A tím důvodem je ON.

Cink!" rozezněl se po dlouhé době zvuk notifikací Sanova telefonu. "Potřebuji si s tebou nutně promluvit," stálo ve zprávě od koho jiného, než Wooyounga. Sanovo hlasité polknutí muselo být slyšet snad všemi chodbami jejich velkého baráku.

I love you | woosanWhere stories live. Discover now