2.

40 0 0
                                    

Jessica
Ráno jsem musela vztávat už v sedm a to je sobota. Bože jak já to nesnáším, když jsem se po dlouhém přemlouvání vyhrabala z postele tak jsem se jen oblíkla do tepláků a mikiny a hned na máma mě už volala že musíme jed.Naposledy jsem se porozhlídla po pokoji i když tady na to nemám nejlepší vzpomínky bude mi to tu trochu chybět.Když jsem seběhla dolů všichni už čekali u dveří věci nosit do auta nemusíme to už udělali stěhovaci.První věc kterou jsem udělala v autě je, že jsem si dala sluchátka nesnáším cesty autem bez nich a potom jsem zas usla. Cítím jak do mě někdo strká "už jsme tady„ říká brácha. Když vystoupím z auta ten dům je kurva boží řekla jsem a usmála se. Jessico sprostě se nemluví hned na to odpovídají rodiče. Tak jen protočím očima a jdu dovnitř pokoj mám v druhém patře už je vybavený jen chybí vybalit jo a dát si tam všechy svoje doplňky ,který rodiče nesnáší protože jim to přijde moc chaotické a nedokonalé a přesně taková jsem já mám i vlastní koupelnu.

Celí den vybaluji a u toho si pouštím písničky

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Celí den vybaluji a u toho si pouštím písničky. Večer padnu únavou na postele a hned usnu.
Doprdele co je to za kravál tady se nedá ani spát zakřičím a schovám hlavu pod polštář. Když to nepřestává jdu se podívat co to je. Jdu do pokoje bráchy a vydím jak hraje na flétnu cože odkdy hraje na flétnu řeknu si pro sebe. Křiknu po něm ať toho nechá takhle ráno na to mi odpoví že už je jedenáct však říkám ráno bože odpovím a jdu si udělat snídani na kuchyňské licence leží lísteček, že rodiče odjeli na služební cestu a vrátí se až za týden. Aspoň něco dobrého dneska.K snídani si udělám palačinky asi jedinej recept ,který si pomatuju a jdu si pustit televizi.Po snídani se rozhodnu jít projít tak se lehce namaluju vezmu si černý legíny a černou mikinu.Hned jak jsem vyšla z domu musela jsem si zapálit. Jak mě to chybělo pomyslela jsem si a dál sledovala okolí. Když jsem uviděla jednu malou kavárnu rozhodla jsem tam zajít. Jedno Ice coffee prosím řekla jsem ten kluk mi ho podá a říká já jsem Max jo děkuju mě to ale nezajímá odpověděla jsem zas protočila očima a šla si sednout jak jste asi pochopili nemám ráda lidi nikdy jsem moc kamarádů neměla. V kavárně jsem si prohlížela sociální sítě když byla jedna tak jsem se šla domů naobědvat a zbytek dne jsem jen ležela v posteli a koukala na seriáli. Večer jsem si připravila věci na zítra do školy a šla spát, ale nemohla jsem usnout jsem nervózní z prvního dne v nový škole. Co to kecám usla jsem hned je mi to jedno.

hopeless girlWhere stories live. Discover now