🌹 Sienna 🌹

20 0 0
                                    

Naam:

Sienna Davis-Morrigan

Leeftijd:

Sienna is 16 jaar. Ze is geboren op 18 oktober en haar sterrenbeeld is weegschaal.

Geslacht:

Vrouw

Karakter:

Sienna is een stil en verlegen meisje die graag op zichzelf is. Sienna is ook erg onzeker en mijdt haar medeleerlingen het liefst om teleurstelling van hun kant te voorkomen. Als het haar uitkomt zit ze het liefst alleen, ook in de schoolpauzes. Ze is creatief en spendeert haar vrije tijd met het bespelen van de viool of zingen. Ook is ze dol op fotografie, ze wilt later dan ook met fotograferen haar geld verdienen.

Uiterlijk:

Seksualiteit:

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Seksualiteit:

Sienna is lesbisch. Dit houdt in dat ze alleen op andere meiden verliefd wordt. Ze is hier echter nog niet over uitgekomen en is er best onzeker over, omdat ze niet weet wat anderen ervan zouden vinden.

Extra:

Ze zit in het 5e lesjaar van het atheneum.

Situaties:

🌹- Sienna zit in haar eentje aan een tafel in het café waar jij werkt. Terwijl ze wacht op haar bestelling bekijkt ze de gallerij van haar camera. Na een tijdje te hebben gekeken wordt je toch wel benieuwd naar de foto's.

🌹- Jij en Sienna zitten al enkele jaren bijelkaar in de klas, maar jullie hebben nog nooit echt gesproken. Als je erover nadenkt besef je je dat ze dat eigenlijk nooit echt veel met jullie klasgenoten doet en in de pauzes merk je haar ook niet echt op, dus begin je je af te vragen waarom dit zo is.

🌹- verzin zelf een situatie

𝖎𝖓𝖉𝖎𝖛𝖎𝖉𝖚𝖆𝖑 𝖗𝖔𝖑𝖊𝖕𝖑𝖆𝖞Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα