🌼 Quinn 🌼

44 0 21
                                    

Naam:

Quinty "Quinn" Bell

Leeftijd:

Quinn is 17 jaar en geboren op 14 oktober 2002. Haar sterrenbeeld is 'weegschaal'

Geslacht:

Vrouw

Karakter:

Quinn is een dromerig persoon. Als niet bezig is met idiote impulsieve stunts uithalen dan zit ze met haar hoofd in de wolken. Ook is Quinn hopeloos romantisch, met de nadruk op hópeloos, ze kan namelijk absoluut niet flirten of iets anders doen dan rood worden en ongemakkelijke vage dingen brabbelen. Ze is over het algemeen een erg positief persoon en zit niet te lang over dingen in, dit heeft ook zijn nadelen, ze kan er af en toe nog wel eens wat uitliepen voordat ze nagedacht heeft over wat het effect hiervan kan zijn.

Uiterlijk:

Seksualiteit:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Seksualiteit:

Quinn is panseksueel, het geslacht van haar partner doet er niet toe en ze valt vooral op iemands persoonlijkheid.

Extra:

Quinn werkt in een kleine lokale boekenwinkel waar ze allemaal oude verhalen verkopen.

Situaties:

🌼- Het is vakantie en je bent op zoek naar een boek, omdat je je verveelt en nieuw lesmateriaal nodig hebt aangezien je de rest er al doorheen gejaagd hebt. Hierom besluit je naar de lokale boekenwinkel van jullie dorp te gaan waar het op dat moment erg rustig is. Zelf heb je echter geen idee wat voor soort boek je zou willen, dus ga je op zoek naar een medewerker die je zou kunnen helpen. Op dat moment merk je Quinn op die in werkkleding achterovergeleund achter de kassa zit te lezen met oortjes in.

🌼- Het is het begin van het nieuwe schooljaar en jij en Quinn zijn door jullie mentor ingedeeld om naast elkaar in de lessen te zitten volgens een vaste klassenindeling. Jullie hebben nooit echt eerder gesproken, dus begin je na te denken over hoe je het gesprek zou gaan beginnen.

🌼- Verzin zelf een situatie.

𝖎𝖓𝖉𝖎𝖛𝖎𝖉𝖚𝖆𝖑 𝖗𝖔𝖑𝖊𝖕𝖑𝖆𝖞Where stories live. Discover now