°•~ °•~ ●

335 67 46
                                    

◍

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Sarhoşluktan bahsederken hep garip bir şekilde utangaç olmuşumdur, hiçbir karakterimi tanımlamak için, içkiden ayakları düz basamıyor olsa bile direkt olarak 'sarhoş' diyemem hatta. Ama şimdi öyleyim- öyleyiz daha doğrusu. Daha kibar sıfatlar bulamayacak kadar sarhoşuz hem de.

Nedenini veya nereden döndüğümüzü bilmiyorum, ama saat oldukça geç ve büyük ihtimalle eve dönüyoruz.

Birkaç saniye önce koşa koşa bindik taksiye, hâla nefes nefeseyiz ve parmaklarımız hâla sıkı sıkı birbirine kenetli. Koşmasaydık, büyük ihtimalle taksiye bizden daha muhtaç olan bir kadın binmiş olacaktı şimdi.

Taksi ilk ilerlemeye başladığında bir süre sessiz bir şekilde el ele oturuyoruz sadece, sonra fark ediyorum, gözünün kenarıyla bana bakıyorsun, kıkırdamamak için alt dudağını hafıfçe ısırmışsın, gözlerin çocuklarınki gibi kısılmış.

Şimdi ben de sana bakıyorum, trafik ışıkları yüzüne çarpıp yıldız yıldız dağılıyor, su gibi cildin var sevgilim, kendimi tutamayıp dokunsam suratına bulanır mısın ki? Zaten pek kuvvetli olmayan zaman algımı tamamen yitirdim tam şu an, şimdi kendimi tutamayıp okşasam seni, bu ilk taksi arkası sevişmemize mi ilerler, yoksa o çok daha önce miydi?

Aklım öyle bir havada ki tahmin bile edemiyorum, şimdi iyice yanaşıp boynuna birkaç öpücük koysam sabretmemi mi söylersin, yoksa başını hafifçe geri yatırıp izin mi verirsin devam etmeme? Biliyorsun, ben zaman ve yer fark etmeden senin önüne çökerek parçalamak istiyorum dizlerimi, saçlarıma asıl istiyorum hayatım, güzel sevgilim.

Keşke çoktan eve dönmüş olsak, saatlerce yatakta yuvarlanırdık birlikte, belki de sabaha kadar, değil mi? Sonrasında başımı kaldırıp karnına yaslardım belki, sen de saçlarımla oynardın, her şey geçici olsa bile bundan sıkılmazdın, değil mi?

◍

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

late night shiversKde žijí příběhy. Začni objevovat