*11*

2.4K 104 4
                                    

Věnování TessTerez :) Moc ti děkuju za komentáře :*

 ale to co jsem viděla mě vážně dost překvapilo ...

Chris a Alison? Vybuchla jsem do smíchu a oni se na mě nechápavě podívali.  Je fakt nemožné jaké mám změny nálad. A abych vám obeznámila co se vlastně stalo tak jsem šla ze záchodů a tam jsem najednou uviděla Chrise a Alison jak se drží za ruce, ale když jsem uviděla, že se začali líbat, tak jsem vybuchla ve smích a teď už jsme tady ... Ze smíchu jsem spadla na zem a lidé se na mě začali dívat a kroutit hlavou.

"Michelle, jsi v pohodě?" přiběhl za mnou Justin. Když viděl že ležím na zemi, ale když zjistil že se směju jako blbá tak se nechápavě podíval na Chrise. Ale když viděl že se drží za ruce tak skončil stejně jako já ... na zemi a v křečích od smíchu a to samé i Ryan.

"Hej, jste v pohodě?" zeptala se nás Ali

"An-no   v-v    n-napros-st-tém" začala jsem se smát ještě víc. Když jsme se konečně uklidnili, tak jsme si šli sednout zpět do starbucksu i s Ali a Chrisem a ti nám všechno vysvětlili a my zjistili že spolu chodí dva dny. 

"Nebudete dneska spát u nás?" zeptala jsem se všech s nadějí v hlase

"Jo, jasně" všichni přikývli

"A nebude vám vadit, když příjde i Fredo?" zeptala jsem se s úsměvem.

"Ne, jasně ať přijde" řekl Ryan, ale Justin moc nadšeně nevypadal. No, radši jsem to neřešila. Potom jsme jeli k nám, ale kluci se ještě zastavili u nich doma, aby si vzali nějaké věci.

"Podíváme se na film?" zeptal se Chris

"Juchůůůů" začala jsem řvát na celou ulici a letěla ke gauči

"podíváme se na Anabel?" zeptal se Fredo (Jestli jste viděli v zajetí démonů tak je to tam o té panence). Já jsem seděla na gauči pro dva. Začal za mnou utíkat Fredo, ale Justin ho odstrčil a sedl si vedle mě. Jenom jsem se nad nima zasmála, chovají se jako malí. Ve čtvrtce filmu jsem se přitulila k Justinovi, protože jsem se fakt bála a Justin si mě k sobě ještě víc přitáhl.

"Bojíš se?" zašeptal mi do ucha a já jsem jen přikývla

"Nechceš jít už spát?" zeptala se mě Justina a já jsem jen přikývla. Vzal mě na ruce jako princeznu a odnesl mě do pokoje. Chtěl odejít asi zpět, ale já jsem ho zastavila

"Justine, zůstaneš tady se mnou?" on se otočil usmál se na mě a vyslíkl si triko a já jsem ho začala pozorovat. Och on je tak boží a roztomilý bez trička, zajímalo by mě, jak by vypadal i bez těch tepláků a těch boxerek. Zasmála jsem se nad mým přemýšlení a za chvíli jsem si zato i vynadala. Justin si ke mě lehnul a já jsem si lehla na jeho vypracovanou hruď a objala jsem ho. Justin si přeze mě obmotal ruce a takhle jsme spokojeně usnuli...

...

Ráno jsem se probudila se skvělou náladou.. jako vždy když spím s Justinem, uhm to možná vyznělo trochu divně. Zase jsem se zasmála nad mým přemýšlením a podívala jsem se na Justina, který spokojeně spal a já začala pozorovat jeho rysy tváře.

"Co se na mě tak díváš?" zeptal se Justin, který měl pořád zavřené oči.

"Nedívám" obhajovala jsem se.

"Já tě vidím Michelle" zasmál se, ale měl pořád zavřené oči.

"A jak mě asi můžeš vidět?" 

"Já tě znám už od mala Michelle já tě ani vidět nemusím" zase se zasmál, ale tentokrát už otevřel oči a sladce se na mě usmál.

"Jinak, dobré ráno" se smíchem mi řekl

My dream, my life - Justin BieberKde žijí příběhy. Začni objevovat