¤19¤

1.3K 56 6
                                    

Ale když jsem otevřela dveře a uviděla to, co tam bylo, tak jsem musela být určitě červená, jak rajče...

Byl tam chlapík uniformě, no teda spíš jen ve vršku uniformy, protože kalhoty neměl... A nějaká žena, asi letuška, která byla jen ve spodním prádle a dravě (a to nepřeháním) se spolu líbali. Když si mě všimli, tak zčervenali stejně jako já.

"M-moc se omlouvám" chtěla jsem zavřít dveře a jít pryč, ale zastavil mě hlas té paní.

"N-ne, to n-nevad-dí, my už jdeme pryč." oba si rychle posbírali oblečení a co nejrychleji vyšli ven. Nakonec jsem vešla dovnitř a umyla jsem si obličej. Zamlklá a s vykulenýma očima jsem došla k Justinovi a beze slova jsem si sedla vedle něho

"Michelle, jsi v pohodě" zeptal se s nechápavostí v hlase.

"Já..." nemohla jsem to doříct, protože mi bylo vážně trapně

"Co, ty?" na tváři se mu objevil ustaraný výraz

"Když ty se mi budeš smát" zakňučela jsem

"Neboj slibuju, že nebudu" dal mi pusu do vlasů

"K-když, já jsem nachytala asi nějakého pilota, nebo kdo to byl a letušku, j-jak se chystají právě na sex v letadle" znovu jsem byla celá červená a musela jsem se schovat Justinovi do hrudi.

Ale moc dlouho jsem tam nevydržela, protože se začal tak moc smát, že jsem z něho sletěla na zem a pěkně jsem se bouchla do nohy.

"Sss" zasyčela jsem a Justin se začal ještě víc smát. Vší silou jsem ho bouchla do lýtka, které jsem měla přímo u hlavy, ale ho to nezastavilo a smál se pořád dál.

Možná že se to nezdáli, ale ta noha mě vážně poměrně dost bolela. Snažila jsem se zvednout, ale moc mi to teda nešlo.

"Počkej, pomůžu ti" konečně ho to napadlo. Pořád vysmátý mě vzal do náruče jako princeznu a položil zpět na sedačku, kde jsem před tím seděla.

Podívala jsem se na svou ránu na noze a poměrně dost mi z ní tekla krev, když to uviděl Justin, tak mu poměrně dost rychle přešel smích.

"Panebože Michelle, co se ti stalo? Rychle jdu pro lékárničku" vyběhl a do minuty byl zpět u mě s lékárničkou. Nohu mi vydezinfikoval a potom obvázal obvazem. Byla poměrně zábava se na něho dívat, jak se snaží a vždy mi věnuje starostlivé pohledy.

"Jussi?" podíval se na mě a čekal na odpověď.

"Víš , že jsi strašně sexy, když se tak moc snažíš?" zasmála jsem se.

"Jo, já vždycky" řekl na 100% vážně

"Narcisi" zasmála jsem se. Když to dodělal, tak vstal a pokračoval v konverzaci.

"Ale ty toho narcise miluješ" sedl si a já jsem si na něho sedla obkročmo.

"To je pravda a strašně moc" opřeli jsme si o sebe čela a oba se na sebe usmáli.

Pomalu jsem se nahla k Justinovým rtům a chvíli je nechala jen tak přiložené. Úžívali jsme si oba pocit toho, že můžeme mít u sebe toho druhého. Udělala jsem první pohyb a Justin ho po mně hned z opakoval. Přejel mi po spodním rtu, čímž si žádal přistup. Dala bych mu ho, kdyby nás někdo nevyrušil.

"Ehm, ehm, moc se omlouvám, ale neseme vám jídlo." se zavrčením jsem se od něj odtáhla a podívala se na letušku, kterou jsem načapala v kabince s pilotem.

Justin zmáčkl nějaké tlačítko a ze země se začal vysunovat stůl. Letuška přede mě položila jídlo a než ho položila před Justina, tak si u košile rozepla jeden knoflíček a nahla se tak, aby jí Justin viděl na prsa

My dream, my life - Justin BieberKde žijí příběhy. Začni objevovat